• Piept de curcan la cuptor

  • 16370 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.13 din 16 voturi
  • reteta trimisa de Diana
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • Un piept de curcan întreg (cele două jumătăti despărtite si curătate de grăsime si de zgârciuri)
    2 cabanosi (sau oricare cârnat uscat si subtire) tăiati în două-trei bucăti fiecare
    7-8 cătei de usturoi întregi
    un morcov tăiat în degeţele
    4 castraveti murati mici
    5-6 măsline (preferabil verzi) fără sâmburi
    5-6 linguri de ulei (preferabil de măsline)
    1 lingurită de sare fină
    1 lingură cu vârf de boia rosie si dulce
    1 lingurită de piper negru proaspăt măcinat
    1 lingurită de praf sau de grăunte de usturoi

  •  
  • Preparare reteta :
  • Se împănează fiecare din cele două jumătăti de piept de curcan cu jumătate din degetele de morcovi, 3-4 cătei de usturoi, câteva măsline, bucăti de cabanos si castraveciorii acri. Se amestecă sarea, boiaua, piperul si praful de usturoi cu ulei. Se ung cele două jumătati de piept de curcan de jur împrejur si se asează într-o tavă care merge la cuptor. Se bagă în cuptorul încins la 200 de grade si se coace cam 40-45 de minute. Se serveste tăiat în felii de un centimetru grosime, cald sau rece.

  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Complexitate medie.

    Timp 1 h.

  •  

Retete asemanatoare



Piept de pui in stil Italian

Piept de pui in stil Italian



4 bucati file din piept de pui, o mozarella , 3 rosii, oregano, ulei de...
Salad cu piept de pui

Salad cu piept de pui



1 capatina de salata ;rosi, castraveti, real bacon, brinza cheddar,...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - Sonometru
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionat



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda