DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta Placinta cu pui si tarhon
 

  • Placinta cu pui si tarhon

  • 1228 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 3.00 din 1 voturi
  • reteta trimisa de retete.eva.ro
  •  
  • Preparare reteta :
  • Foarte usoara si aromata, acest tip de placinta poate fi o gustare excelenta intre mese.Ingrediente si cantitati:4 fileuri de piept de pui6 felii de bacon1 rulou de aluat de foietaj1 fir mare de praz, fara frunze600 g ciuperci albe250 g mazare congelata2 morcovi1 fir de telina20 g faina1 cub de supa de pasare1 lingurite mustar1 galbenus70 g unt150 ml smantana2 fire de tarhonsarepiperMod de preparare:1. Incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.2. Dilueaza cubul de supa in 500 ml de apa fierbinte. Adauga pieptul de pui si lasa-l sa fiarba 15 minute.3. Intre timp, taie in doua prazul, spala-l si marunteste-l. Curata morcovii si telina, iar pe aceasta din urma trebuie sa o tai cubulete. Curata si taie fin ciupercile, apoi marunteste tarhonul. Lasa mazarea in apa fierbinte cu sare cinci minute, apoi scurge-o.4. Scoate bucatile de pui si taie-le cubulete. Pune deoparte supa in care au fiert. Caleste prazul 5 minute intr-o tigaie, in 15 g de unt, apoi scoate-l intr-un vas. Adauga un varf de lingurita de unt in tigaie, caleste ciupercile 10 minute, apoi lasa-le deoparte. In aceeasi tigaie, rumeneste bucatile de bacon taiate in patru, apoi scurge-le. Adauga inca un varf de lingurita de unt, caramelizeaza cubuletele de morcov si telina, apoi pune-le si pe acestea deoparte.5. Topeste restul de 20 g de unt intr-o cratita, adauga faina, amesteca 1 minut, apoi toarna putin cate putin 3/4 din supa in care a fiert puiul, batand pentru a obtine un rantas cremos. Adauga smantana, mustarul si tarhonul. Toarna compozitia intr-o forma de tarta unsa cu unt, impreuna cu puiul, legumele si baconul. Adauga sare si piper.6. Intinde aluatul peste compozitie si unge marginile cu galbenus de ou batut. Decupeaza o gaura mica in interiorul aluatului si tapeteaz-o cu folie de aluminiu. Unge aluatul cu restul de galbenus si pune placinta la cuptor timp de 30 de minute. Se serveste calda.
  •  
  • Placinta cu pui si tarhon 2089.jpg
aluat de foietaj, bacon, ciuperci, faina, galbenus, mazare, morcovi, mustar, piept de pui, piper, praz, sare, smantana, supa de pasare, tarhon, telina, unt

Retete asemanatoare



Placinta cu ceapa

Placinta cu ceapa



Ingrediente aluat:500 g faina;1 pahar de ulei + 4 linguri pentru stropit...
Placinta cu ciuperci si carne - Culinar.ro

Placinta cu ciuperci si carne - Culinar.ro



Pentru aluat; 200 gr margarina, 200 ml smantana, sare,...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda