• Pulpa de porc la cuptor

  • 23381 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.20 din 20 voturi
  • reteta trimisa de Tomescu Aurelia
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 1,5 kg pulpa de porc,

    2-3 linguri de ulei,

    sare,

    usturoi,

    piper boabe

    putin chimen, cimbru

    vin alb sec

  •  
  • Preparare reteta :
  • Carnea avand o pelicula de 1 cm de grasime se sareaza si se lasa o jumatate de ora la temperatura camerei. Se asaza in tava cu doua-trei linguri de ulei si cam tot atata apa si vin; se presara, dupa gust, cu putin chimen, cimbru, boane de piper, se impeneaza cu catei de usturoi taiati in lung si se da la cuptor la foc potrivit. Se unge din cand incand cu zeama din tava si, daca e nevoie, se mai adauga putina apa si vin. Dupa o ora sau o ora si jumatate, pulpa e coapta. Se scoate, se taie felii si se serveste cu cartofi prajiti, sau innabusiti.

  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Complexitate scazuta.

    Timp de preparare 2h.

  •  
  • Pulpa de porc la cuptor Friptura.jpg

Retete asemanatoare



Pulpa de porc la tava

Pulpa de porc la tava



1 kg. pulpa de porc, 2 cepe, 500 gr. rosii, 1 pahar de vin, putina...
Pulpa de porc cu oregano si usturoi

Pulpa de porc cu oregano si usturoi



1 kg cotlet sau pulpa de porc 1 capatana de usturoi sare piper oregano...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - Sonometru
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionat



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda