• Ravioli

  • 8239 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.08 din 12 voturi
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 400 g faina,
    2 oua,
    2 linguri de ulei,
    300 g carne tocata de vita sau de porc,
    1 ceapa mica rosie,
    piper macinat, sare;
    sos bolognez,
    cascaval ras.

  •  
  • Preparare reteta :
  • Se face o coca mai tare din faina, oua, sare si apa, se intinde o foaie de grosimea lamei unui cutit.

    Pe jumatate din foaie se asaza gramajoare din urmatoarea umplutura: ceapa data pe razatoare se caleste in ulei, se adauga carnea tocata, piper macinat si sare.

    Se intoarce cealalta jumatate de foaie peste prima si printre gramajoare se apasa bine cu degetul.

    Se taie patratele cu pintenul pentru coltunasi, se fierb in apa cu sare, se strecoara

    Se servesc calzi cu sos bolognez si cascaval ras deasupra.

  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Complexitate medie.

    Timp: 1h.

  •  

Retete asemanatoare



Ravioli cu carne si ciuperci - Culinar.ro

Ravioli cu carne si ciuperci - Culinar.ro



4 oua, 2 bucati de ceapa, 500 gr de faina, 400 gr carne...
Paste ravioli

Paste ravioli



500 gr faina alba (Tip „00"), 5 oua mari, faina grisata pentru pudrare

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda