• Snitel de caprioara

  • 1368 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.00 din 1 voturi
  • reteta trimisa de culinar.ro
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 600 gr pulpa sau file de caprioara, 80 gr untura, 2 oua, 1 lingura de faina, 60 gr pesmet, sare, piper
  •  
  • Preparare reteta :
  • Se curata si se taie in fileuri pulpa de caprioara. Se bate carnea, se sareaza si se pipereaza, dupa care se dau bucatile prin faina, ou batut si pesmet. Se prajesc snitelele in untura incinsa, pe ambele parti, pana la rumenire.
  •  

Retete asemanatoare



Snitele cu sos tomat si macaroane

Snitele cu sos tomat si macaroane



150 gr. carne de vitel sau de vaca, 15 ml ulei, sare, o lingurita suc de...
Snitele de porc

Snitele de porc



500g muschi porc 2 oua 200 g faina 250ml ulei condiment...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda