• Sos alb

  • 11103 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.20 din 10 voturi
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • Un gălbenuş,

    50 g unt,

    50 g făină,

    un pahar apă sau lapte,

    sare,

    piper

  •  
  • Preparare reteta :
  • Se topeşte untul într-o tigaie. Se încorporează faina, amestecând cu o lingură de lemn. Se pune apa sau laptele puţin câte puţin, continuând sa amestecam. Se sărează şi se piperează. Se trage tigaia de pe foc şi se adaugă gălbenuşul, care se încorporează rapid în sos. Se serveşte cu orice preparat din orez făcut cu andive, anghinare, conopidă, peşte rasol etc.
  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Complexitate redusa.

    Timp: 10 min.

  •  

Retete asemanatoare



Copane cu sos de masline si ciuperci

Copane cu sos de masline si ciuperci



8 copane, 2 legaturi ceapa, 2 fire usturoi verde, 500 gr ciuperci, 500...
Sos de rosii - Culinar.ro

Sos de rosii - Culinar.ro



500 g rosii, unt proaspat (cit o nuca), 1 lingurita de...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda