• Sos alb

  • 10293 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.20 din 10 voturi
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • Un gălbenuş,

    50 g unt,

    50 g făină,

    un pahar apă sau lapte,

    sare,

    piper

  •  
  • Preparare reteta :
  • Se topeşte untul într-o tigaie. Se încorporează faina, amestecând cu o lingură de lemn. Se pune apa sau laptele puţin câte puţin, continuând sa amestecam. Se sărează şi se piperează. Se trage tigaia de pe foc şi se adaugă gălbenuşul, care se încorporează rapid în sos. Se serveşte cu orice preparat din orez făcut cu andive, anghinare, conopidă, peşte rasol etc.
  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Complexitate redusa.

    Timp: 10 min.

  •  

Retete asemanatoare



Sos din gemuri pentru budinci - Culinar.ro

Sos din gemuri pentru budinci - Culinar.ro



1/4l lapte,25g unt,20g faina,2linguri gem de orice fel....
Sos de portocale - Culinar.ro

Sos de portocale - Culinar.ro



2portocale,250ml vin alb,4oua,150gr zahar,coaja rasa de...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - Sonometru
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionat



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda