• Sos alb

  • 10426 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.20 din 10 voturi
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • Un gălbenuş,

    50 g unt,

    50 g făină,

    un pahar apă sau lapte,

    sare,

    piper

  •  
  • Preparare reteta :
  • Se topeşte untul într-o tigaie. Se încorporează faina, amestecând cu o lingură de lemn. Se pune apa sau laptele puţin câte puţin, continuând sa amestecam. Se sărează şi se piperează. Se trage tigaia de pe foc şi se adaugă gălbenuşul, care se încorporează rapid în sos. Se serveşte cu orice preparat din orez făcut cu andive, anghinare, conopidă, peşte rasol etc.
  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Complexitate redusa.

    Timp: 10 min.

  •  

Retete asemanatoare



Salata de fasole si sos

Salata de fasole si sos



1/2 kg fasole boabe, 1 pastarnac, 2 morcovi, 1 ceapa, sare, 4...
Friptura de iepure cu sos de vin

Friptura de iepure cu sos de vin



1/2 iepure sau pulpele din spate de la un iepure mare, sare, 1...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - Sonometru
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionat



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda