• Sos tomat

  • 8240 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.20 din 20 voturi
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • Pentru 1 kg:

    750 ml suc de roşii,

    100 g pastă de tomate,

    150 ml vin,

    50 g zahăr,

    150 g unt,

    20 g sare,

    puţin cimbru.

  •  
  • Preparare reteta :
  • Se dizolvă pasta de roşii în sucul de roşii şi se fierbe circa 10 minute. Se adaugă vinul, zahărul, cimbrul şi sarea continuând fierberea pînă când scade compoziţia. Untul se adaugă la sfirşitul fierberii, menţinîndu-se vasul acoperit. Se serveşte la preparate din carne, legume, paşte făinoase, precum şi ca bază la formarea altor sosuri.
  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Complexitate redusa.

    Timp: 20 min.

  •  

Retete asemanatoare



Chiftelute din ciuperci cu sos de vin - Culinar.ro

Chiftelute din ciuperci cu sos de vin - Culinar.ro



500 g carne tocata, 1 chifla uscata, 1 ceapa mica, 100 g...
Ardei umpluti fierti in sos de rosii

Ardei umpluti fierti in sos de rosii



14 ardei (1 kg), 600 g carne tocata (porc+vita), 2 cepe de marime medie,...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda