DB Error... MDB2 Error: constraint violation
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta Stufat de ied
 

  • Stufat de ied

  • 332 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.00 din 1 voturi
  • reteta trimisa de culinar.ro
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 1 kg. carne macra de ied, 3 cepe, 100 gr. unt sau ulei, 250 ml de vin alb, 1 buc. morcov, 1 buc. patrunjel, o lingura pasta de tomate, sare, piper, 25 fire ceapa verde, 25 fire de usturoi
  •  
  • Preparare reteta :
  • Se spala carnea si se taie in bucati potrivite, care se rumenesc in unt sau in ulei. In grasimea ramasa se pun firele de ceapa si usturoi curatate, spalate, legate in opturi sau in cercuri. Cind acestea s-au rumenit putin, se scot pe platou si se repeta apoi operatia cu toata ceapa si usturoiul verde. Se asaza din nou in grasime, se pune deasupra carnea rumenita, se toarna vinul alb, apoi se acopera cu zeama de carne sau cu apa calda. Se pun mararul si patrunjelul (radacina) taiate rondele subtiri. Se lasa vasul sa clocoteasca pe foc mic, si cind zarzavaturile sint aproape gata, se pune pasta de rosii dezlegata cu apa calda, cit sa acopere toate ingredientele.
  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Inainte de a aduce preparatul pe masa, se pun 3-4 felii subtiri de lamiie
  •  

Retete asemanatoare



Stufat de mazare

Stufat de mazare



mazare, ciuperci, ceapa, usturoi, rosii, ardei, ulei sare, piper

Stufat de miel cu ceapa si usturoi

Stufat de miel cu ceapa si usturoi



1 kg carne de miel, 30 fire ceapa verde, 30 fire usturoi verde, 1...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - Sonometru
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionat



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda