DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta Supa banateana cu galuste (caserola)
 

  • Supa banateana cu galuste (caserola)

  • 763 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 3.83 din 6 voturi
  • reteta trimisa de culinar.ro
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 25 dkg carne afumata (carne de porc cotlet sau pulpa) 1 kg cartofi Piper Foi de dafin Delicat 1 lingura faina 2 dl smantana sare, cateva picaturi de otet
  •  
  • Preparare reteta :
  • Macinam carnea si o amestecam cu cartofii curatati si razuiti cruzi. Adaugam atata faina cat sa obtinem un aluat usor de manevrat. Formam galuste cu mainile unse sau ude si le fierbem in apa fierbinte 10 minute. Strecuram galustele fierte si le pune intr-un vas. In zeama ramasa punem piperul, foile de dafin, sarea, delicatul si o fierbem. Amestecam 2 dl de smantana cu lingura de faina si o turnam in zeama. Adaugam otet dupa gust, fierbem si strecuram. Putem prepara 2 portii. Prajim galustele in ulei fierbinte, le stropim cu cateva linguri de smantana si le presaram cu cascaval razuit la cald, astfel le servim. Supa o preparam dupa indicatiile de mai sus si o servim cu cubulete de paine prajita.
  •  
carne, piper, delicat, faina, sare, otet

Retete asemanatoare



Supa de rosii si orez

Supa de rosii si orez



Este extrem de buna, servita cu paine prajita si unsa cu usturoi, ca...
Supa de rosii cu taitei de casa

Supa de rosii cu taitei de casa



rosii - 1 kg ceapa - 2 buc morcov - 1 buc ardei - 1 buc telina - un...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda