• Supa de rata cu taietei

  • 3624 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.29 din 7 voturi
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 500 gr carne rata salbatica (poate sa fie si domestica)
    200 gr ceapa
    150 gr ardei
    200 gr morcovi
    100 gr telina
    1 radacina de patrunjel (50 gr)
    300 gr rosii
    1/2 pachet taietei fidea
    patrunjel verde
    sare

  •  
  • Preparare reteta :
  • (Recomand sa fierbeti in oala sub presiune)

    Carnea de rata se portioneaza si se pune la fiert in 3 litri apa cu 1/2 lingura sare. Legumele se curata si se dau pe razatoarea mare si se adauga in oala in care fierbe carnea.

    Rosiile le oparim , le curatim apoi de coaja si le pasam.

    Cand carnea e fiarta, se adauga taieteii in supa si se lasa 5 minute sa fiarba, si se toarna si sucul de rosii . Se mai pune sare, delikat dupa gust.

    Se serveste fierbinte cu patrunjel verde tocat presarat deasupra .

    PS. Cine doreste supa mai picanta poate sa adauge si cateva felii de ardei iute in farfurie .

  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Complexitate medie

     

    Timp de preparare 2-3 ore

  •  

Retete asemanatoare



Supa crema de porumb

Supa crema de porumb



1/2kg boabe de porumb,1lingura...
Supa de linte

Supa de linte



250 gr linte, 2 buc de morcov, 2 buc de patrunjel, 1 ceapa mica, 250 gr...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - Sonometru
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionat



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda