• Supa de rata cu taietei

  • 3647 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.29 din 7 voturi
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 500 gr carne rata salbatica (poate sa fie si domestica)
    200 gr ceapa
    150 gr ardei
    200 gr morcovi
    100 gr telina
    1 radacina de patrunjel (50 gr)
    300 gr rosii
    1/2 pachet taietei fidea
    patrunjel verde
    sare

  •  
  • Preparare reteta :
  • (Recomand sa fierbeti in oala sub presiune)

    Carnea de rata se portioneaza si se pune la fiert in 3 litri apa cu 1/2 lingura sare. Legumele se curata si se dau pe razatoarea mare si se adauga in oala in care fierbe carnea.

    Rosiile le oparim , le curatim apoi de coaja si le pasam.

    Cand carnea e fiarta, se adauga taieteii in supa si se lasa 5 minute sa fiarba, si se toarna si sucul de rosii . Se mai pune sare, delikat dupa gust.

    Se serveste fierbinte cu patrunjel verde tocat presarat deasupra .

    PS. Cine doreste supa mai picanta poate sa adauge si cateva felii de ardei iute in farfurie .

  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Complexitate medie

     

    Timp de preparare 2-3 ore

  •  

Retete asemanatoare



Supa ungureasca cu carne de vaca

Supa ungureasca cu carne de vaca



Combinatia este inedita, dar rezultatul se mentine la nivelul sub 150...
Supa de potroace

Supa de potroace



500 g maruntaie 150 g morcovi 100 g napi 150 g mazare congelata 100 g...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - Sonometru
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionat



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda