• Tocana de ficat

  • 1622 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.50 din 2 voturi
  • reteta trimisa de culinar.ro
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 350 gr ficat de porc, 5-6 cepe, 1 lingura bulion de rosii, sare, piper boabe, 1 foaie de dafin, verdeata tocata, 1 ceasca de ulei, 1 pahar de vin alb
  •  
  • Preparare reteta :
  • Se curata ceapa, se taie pestisori si se caleste cu o ceasca de ulei si putina apa. Se lasa sa fiarba inabusit, la foc mic, cel putin douazeci de minute, adaugand apa rece ca sa nu se arda. In sosul de ceapa se adauga bulionul, apoi ficatul taiat felii subtiri. Se pune o ceasca de apa calda si se fierbe inabusit. Vinul se adauga o data cu sarea si piperul. Tocana se parfumeaza cu o foaie de dafin pusa la fiert o data cu ficatul dupa care se lasa sa scada bine.
  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Se serveste imediat, cu verdeata tocata deasupra. Alte retete culinare: Tocanita de legume...
  •  
ficat, bulion de rosii, ceapa, sare, piper boabe, dafin, verdeata tocata, ulei, vin alb

Retete asemanatoare



Tocanita de legume cu pulpe de pui

Tocanita de legume cu pulpe de pui



6 buc. cartofi, 2 buc. vinete, 2 buc. gogosari rosii, 6 pulpe de pui...
Tocanita de Brasov

Tocanita de Brasov



1 kg carne din spata de porc 3 linguri untura O ceapa Putina boia O...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda