• Tochitura ardeleneasca

  • 84746 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.63 din 38 voturi
  • reteta trimisa de Dan
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 200 gr pulpa de porc

    200 gr carnati afumati subtiri

    100 gr ficatei de pui
    100 gr costita afumata
    200 gr ciuperci
    1 ardei gras
    2 cepe
    150 ml suc de rosii
    3 catei de usturoi
    100 ml ulei

    3 oua

    150 gr branza de oaie
    sare,

    piper

  •  
  • Preparare reteta :
  • Se taie pulpa de porc si ficateii cubulete, iar carnatii rondele. Costita se taie si ea cubulete mici. Uleiul se incinge intr-o cratita si prajim bucatile de carne sarate si piperate. Se scoate carnea si se rumenesc bucatile de costita afumata care apoi se scot deoparte.

    Se curata , se spala si se taie marunt ciupercile, ceapa si ardeiul gras si se calesc impreuna in uleiul in care s-a prajit carnea si costita.

    Se calesc timp de 5 minute dupa care adaugam 150 ml suc de rosii si se inabusa la foc mic. Se adauga si usturoiul tocat, carnea si costita si se lasa sa dea 2-3 clocote impreuna.

    Se serveste cu mamaliguta, cu on ou ochi deasupra si 50 gr branza rasa deasupra.

  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Complexitate medie.

    Timp: 1 h.

  •  
  • Tochitura ardeleneasca tochitura ardeleneasca.jpg

Retete asemanatoare



Tochitura dobrogeana

Tochitura dobrogeana



1 kg carne de porc 50 ml ulei 2 foi de dafin 10 – 15 boabe de piper 2...
Tochitură de pui

Tochitură de pui



750 g piept de pui dezosat,

100 ml smantana,

10...


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - Sonometru
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionat



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda