• Tochitură de pui

  • 27970 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.17 din 6 voturi
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 750 g piept de pui dezosat,

    100 ml smantana,

    10 g delikat,

    100 g unt,

    4-5 catei usturoi,

    sare si piper alb.

    o legatura marar.

  •  
  • Preparare reteta :
  • Transati pieptul de pui fasii subtiri si prajiti-l in unt (fara sa se rumeneasca). Adaugati delikatul si un pahar de apa si fierbeti pana ce lichidul se reduce la jumatate.
    Adaugati usturoiul taiat felii, un pic de sare si piper, smantana si mararul tocat si continuati fierberea inca 10 minute.
    Serviti cu mamaliguta calda.

  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Complxitate redusa.

    Timp: 45 min.

  •  

Retete asemanatoare



Tochitura dobrogeana

Tochitura dobrogeana



1 kg carne de porc 50 ml ulei 2 foi de dafin 10 – 15 boabe de piper 2...
Tochitura

Tochitura



1/2 kg carne porc, 3 carnaciori afumati, 1 borcan ciuperci, 1 cutie mica...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda