• Tochitura moldoveneasca

  • 3638 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.00 din 2 voturi
  • reteta trimisa de culinar.ro
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • o jumatate ficat de porc, 2 rinichi, 250 gr carne proaspata de porc, 1 inima de porc, 1 lingura de untura de porc, 100 gr branza de burduf, sare, piper boabe
  •  
  • Preparare reteta :
  • Se spala carnea si se taie bucati mici care se prajesc in untura. Rinichiul se opareste, apoi se tine in apa rece o ora, se taie felii subtiri si se lasa deoparte. Ficatul se sterge si se taie cuburi mici, care se pun peste carne. La fel se procedeaza cu inima. Amestecul de carne si organe se acopera cu putina apa calda ca sa se poata inmuia bine, se lasa la foc mic o jumatate de ora, dupa care se pun feliile de rinichi. Se sareaza, se pipereaza dupa gust si se mai lasa zece minute pe foc. Se adauga branza de burduf, se amesteca incet cu o lingura de lemn si apoi se ia de pe foc.
  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Tochitura se poate servi si fara branza de burduf. Se serveste cu mamaliguta calda. Alte retete...
  •  
ficat, rinichi, carne de porc, inima, untura de porc, branza burduf, sare, piper boabe

Retete asemanatoare



Tochitura

Tochitura



un piept de pui, 300 g ficatei de pui, 300g pulpa de porc, o cutie...
Tochitura

Tochitura



File porc 0,500 kg, ficat de pui 0200 kg, cabanos 0,200 kg, 0,100ml vin...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda