• Tochitură moldovenească

  • 51382 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.27 din 22 voturi
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • Carne de porc cu puţină grăsime,

    2 cepe,

    ouă,

    mălai,

    telemea.

  •  
  • Preparare reteta :
  • Se curăţă şi se taie ceapa, care se pune apoi la călit. După ce s-a prăjit bine, se taie carnea de porc în cubuleţe şi se adaugă lîngă ceapă, amestecând uşor pînă cînd carnea se rumeneşte bine. Cînd sînt gata, se toarnă peste carne 2-3 linguri de bulion subţiat cu o lingură de apă. În acelaşi timp, se pregăteşte şi mămăliga potrivit de tare şi, cît fierbe mămăliga, se fac şi ouă ochiuri pentru exact cîte persoane sînt la masă. Se aşează tochitura în farfurie cu mămăliga alături, iar oul ochi este aşezat pe mămăligă şi peste toate se rade puţină telemea.

  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Complexitate medie.

    Timp: 1 h.

  •  

Retete asemanatoare



Tochitură de pui

Tochitură de pui



750 g piept de pui dezosat,

100 ml smantana,

10...

Tochitura de porc

Tochitura de porc



organe, piept de porc, carnati proaspeti (de porc), malai si un excelent...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda