• Tochitură moldovenească

  • 50232 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.27 din 22 voturi
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • Carne de porc cu puţină grăsime,

    2 cepe,

    ouă,

    mălai,

    telemea.

  •  
  • Preparare reteta :
  • Se curăţă şi se taie ceapa, care se pune apoi la călit. După ce s-a prăjit bine, se taie carnea de porc în cubuleţe şi se adaugă lîngă ceapă, amestecând uşor pînă cînd carnea se rumeneşte bine. Cînd sînt gata, se toarnă peste carne 2-3 linguri de bulion subţiat cu o lingură de apă. În acelaşi timp, se pregăteşte şi mămăliga potrivit de tare şi, cît fierbe mămăliga, se fac şi ouă ochiuri pentru exact cîte persoane sînt la masă. Se aşează tochitura în farfurie cu mămăliga alături, iar oul ochi este aşezat pe mămăligă şi peste toate se rade puţină telemea.

  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Complexitate medie.

    Timp: 1 h.

  •  

Retete asemanatoare



Tochitura macelareasca Miacori

Tochitura macelareasca Miacori



300 g momite de vita sau de porc, 300 g creier de vitel sau porc, 150 g...
Tochitura moldoveneasca

Tochitura moldoveneasca



fleica, muschi, sare, piper, 300 gr branza de burduf, 1 lingurita untura

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - Sonometru
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionat



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda