• Tochitura olteneasca

  • 44644 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.13 din 23 voturi
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 500 gr pulpa de porc
    100 gr costita afumata
    200 gr ciuperci
    1 ardei gras
    2 cepe
    150 ml suc de rosii
    3 catei de usturoi
    100 ml ulei
    sare, piper

  •  
  • Preparare reteta :
  • Se taie pulpa de porc cubulete. Costita se taie si ea cubulete mici. Uleiul se incinge intr-o cratita si prajim bucatile de carne sarate si piperate. Se scoate carnea si se rumenesc bucatile de costita afumata care apoi se scot deoparte.

    Se curata , se spala si se taie marunt ciupercile, ceapa si ardeiul gras si se calesc impreuna in uleiul in care s-a prajit carnea si costita.

    Se calesc timp de 5 minute dupa care adaugam 150 ml suc de rosii si se inabusa la foc mic. Se adauga si usturoiul tocat, carnea si costita si se lasa sa dea 2-3 clocote impreuna.

    Se serveste cu mamaliguta, se poate presara cu patrunjel verde tocat si eventual cu cascaval razuit cine doreste.

  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Complexitate medie.

    Timp: 1 h.

  •  

Retete asemanatoare



Tochitura moldoveneasca cu mamaliguta

Tochitura moldoveneasca cu mamaliguta



cabanos, pulpa de vita, costita afumata, usturoi, cimbru, vin rosu,...
Tochitura ca la crama

Tochitura ca la crama



pt.5 persoane: 750 g muschiulet de porc 250 g brinza telemea de oi 5...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda