DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta Tochitura olteneasca
 

  • Tochitura olteneasca

  • 44770 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.13 din 23 voturi
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 500 gr pulpa de porc
    100 gr costita afumata
    200 gr ciuperci
    1 ardei gras
    2 cepe
    150 ml suc de rosii
    3 catei de usturoi
    100 ml ulei
    sare, piper

  •  
  • Preparare reteta :
  • Se taie pulpa de porc cubulete. Costita se taie si ea cubulete mici. Uleiul se incinge intr-o cratita si prajim bucatile de carne sarate si piperate. Se scoate carnea si se rumenesc bucatile de costita afumata care apoi se scot deoparte.

    Se curata , se spala si se taie marunt ciupercile, ceapa si ardeiul gras si se calesc impreuna in uleiul in care s-a prajit carnea si costita.

    Se calesc timp de 5 minute dupa care adaugam 150 ml suc de rosii si se inabusa la foc mic. Se adauga si usturoiul tocat, carnea si costita si se lasa sa dea 2-3 clocote impreuna.

    Se serveste cu mamaliguta, se poate presara cu patrunjel verde tocat si eventual cu cascaval razuit cine doreste.

  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Complexitate medie.

    Timp: 1 h.

  •  

Retete asemanatoare



Tochitura moldoveneasca

Tochitura moldoveneasca



fleica, muschi, sare, piper, 300 gr branza de burduf, 1 lingurita untura
Tochitura de porc

Tochitura de porc



1.5kg carne, 0.5 kg ceapa, 100g vin alb, 200g bulion de ardei si rosii,...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda