DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta Tochitura olteneasca
 

  • Tochitura olteneasca

  • 44687 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.13 din 23 voturi
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 500 gr pulpa de porc
    100 gr costita afumata
    200 gr ciuperci
    1 ardei gras
    2 cepe
    150 ml suc de rosii
    3 catei de usturoi
    100 ml ulei
    sare, piper

  •  
  • Preparare reteta :
  • Se taie pulpa de porc cubulete. Costita se taie si ea cubulete mici. Uleiul se incinge intr-o cratita si prajim bucatile de carne sarate si piperate. Se scoate carnea si se rumenesc bucatile de costita afumata care apoi se scot deoparte.

    Se curata , se spala si se taie marunt ciupercile, ceapa si ardeiul gras si se calesc impreuna in uleiul in care s-a prajit carnea si costita.

    Se calesc timp de 5 minute dupa care adaugam 150 ml suc de rosii si se inabusa la foc mic. Se adauga si usturoiul tocat, carnea si costita si se lasa sa dea 2-3 clocote impreuna.

    Se serveste cu mamaliguta, se poate presara cu patrunjel verde tocat si eventual cu cascaval razuit cine doreste.

  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Complexitate medie.

    Timp: 1 h.

  •  

Retete asemanatoare



Tochitura de porc

Tochitura de porc



organe, piept de porc, carnati proaspeti (de porc), malai si un excelent...
Tochitura macelareasca Miacori

Tochitura macelareasca Miacori



300 g momite de vita sau de porc, 300 g creier de vitel sau porc, 150 g...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda