• Tochitura suceveana

  • 3563 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 4.00 din 2 voturi
  • reteta trimisa de culinar.ro
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 400 g pulpa de porc, 200 g costita de porc, 200 g carnati de casa, 4 linguri de untura, 4 oua, 200 g telemea de oaie, o capatana de usturoi, sare, piper.
  •  
  • Preparare reteta :
  • Pulpa de porc se spala, se curata, se taie in bucati mici si se sareaza. Se incinge untura si se prajesc bucatile de carne, adaugandu-se apoi si costita de porc si feliile de carnat. Se adauga putina apa calda si se lasa sa se inabuse. Se adauga si usturoiul pisat si se mai lasa sa fiarba inca un sfert de ora. Se potriveste de sare si de piper. Se prepara ochiuri romanesti, cufundand pe rand ouale intr-un vas cu apa clocotita aflat pe foc.
  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Peste fiecare portie de tochitura se asaza cate un ochi, deasupra se rade telemea si alaturi se...
  •  
pulpa de porc, costita de porc, carnati, untura, oua, telemea, usturoi, sare, piper

Retete asemanatoare



Tochitură moldovenească

Tochitură moldovenească



Carne de porc cu puţină grăsime,

2 cepe,

ouă,

...
Tochitura olteneasca

Tochitura olteneasca



500 gr pulpa de porc
100 gr costita afumata
200 gr...


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda