DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta Tochitura - Carnea se taie
 

  • Tochitura

  • 2537 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 5.00 din 1 voturi
  • reteta trimisa de culinar.ro
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • File porc 0,500 kg, ficat de pui 0200 kg, cabanos 0,200 kg, 0,100ml vin alb sec, 2gr piper, 20gr usturoi, pasta tomate 100gr, sare 5gr, cimbru 2gr, ulei 30ml, oua 5 bucati, telemea 250gr.
  •  
  • Preparare reteta :
  • Carnea se taie bucati si se caleste pina ce se patrunde, apoi adaugati ficateii, cabanosul, vinul alb, sare, piper, usturoiul si continuati fierberea. Dupa ce au fiert puneti cimbru si pasta de tomate. Separat prajiti ouale in ulei. Telemeaua este rasa peste oua cind tochitura este gata. Se poate servi si cu mamaliguta. Tochitura trebuie sa scada, nu trebuie sa fie lichid sosul. Ingredientele folosite trebuie sa fie de calitate si sa se tina cont de gramaje.
  •  

Retete asemanatoare



Tochitura Dacica

Tochitura Dacica



200 gr pulpa de porc (eventual mistret)

150 gr carnati...

Tochitura

Tochitura



un piept de pui, 300 g ficatei de pui, 300g pulpa de porc, o cutie...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda