DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta Tort cu truffle creme si mousse de cafea
 

  • Tort cu truffle creme si mousse de cafea

  • 1134 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 5.00 din 1 voturi
  • reteta trimisa de culinar.ro
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • Pentru blatul de cacao: 4 oua, 4 linguri cu zahar, jumatate de pliculet de praf de copt, 6 linguri cu lapte, 3 linguri cu cacao, 3 linguri cu varf de faina, putina esenta de vanilie Pentru...
  •  
  • Preparare reteta :
  • Se mixeaza albusurile spuma, apoi galbenusurile cu zaharul. In amestecul de galbenusuri se adauga laptele si vanilia si se mixeaza iar la viteza mica pana se fac bulbuci. Amestecul obtinut se adauga peste albusurile spuma si se amesteca folosind spatula sau tel. Intr-un castron se amesteca faina, cacaoa si praful de copt si se adauga peste oua, se amesteca. Se tapeteaza forma de tort cu hartie de copt, se adauga amestecul obtinut si se arunca in cuptor la 180 de grade pana trece testul scobitorii. Crema truffle: se mixeaza margarina UNIREA cu zaharul pudra si cacaoa. Separat, se bat la bain marie ouale cu zaharul pana capata consistenta unei smantani. Cand s-au racit ouale se adauga in amestecul de margarina UNIREA apoi adaugam visinele, stafidele, nucile si ciocolata, amestecam si apoi se adauga 150 de grame de frisca batuta bine. Am facut un sirop din vreo 150 ml zeama de compot de visine, am amestecat cu 2 linguri de zahar si am insiropat blatul Apoi am adaugat crema facuta mai inainte Peste crema lasata 30 min in frigider am pus un jeleu facut din 150 gr visine, 100 ml zeama de compot, amestecate cu un pliculetz de gelatina, lasat la rece intr-un castronel si apoi rasturnat jeleu peste crema. Crema mousse de cafea: se pune gelatina la inmuiat in putintel lapte. Se fierbe la bain marie laptele cu zaharul, ouale batute si cafeaua pana capata consistenta unei smantani. Se adauga gelatina si se amesteca pana la dizolvarea ei, se lasa amestecul la racit si apoi se adauga frisca batuta si bautura se amesteca si se adauga o mana de paiete de ciocolata alba. Crema obtinuta se toarna in forma de tort, peste jeleu.
  •  
  • Tort cu truffle creme si mousse de cafea 5839.jpg
oua, zahar, lapte, cacao, faina, unt, visine, stafide, miez de nuca

Retete asemanatoare



Tort de smochine

Tort de smochine



300 gr. smochine, 7 albusuri, 250 gr. alune sau nuci, 200 gr. zahar, 2...
Tort cu kiwi

Tort cu kiwi



300 gr. piscoturi(savoiardi), 3 linguri gem de caise, 250 gr. branza de...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda