DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta Tort cu visine Padurea Neagra
 

  • Tort cu visine Padurea Neagra

  • 817 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 5.00 din 1 voturi
  • reteta trimisa de culinar.ro
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • Blat: 6 oua 250 g zahar 200 g faina 1 plic praf de copt 50 g cacao Umplutura: 750 g compot de visine fara samburi, 80 g zahar 2 plicuri de gelatina 9 linguri tuica de visine 1000 g smantana...
  •  
  • Preparare reteta :
  • Prima data punem visinele intr-o strecuratoare pentru a indeparta excesul de umezeala. Galbenusurile se amesteca cu zaharul si 6 linguri de apa pana ce se topeste zaharul. Albusurile se bat spuma, dupa care se amesteca cu galbenusurile. Faina se amesteca cu praful de copt si cacaua si se toarna peste compozitie, dar cernute si pe rand. Compozitia se pune intr-o tava de 26 cm in care se pune hartie pentru prajitura si se da la cuptor la 180 grade C pentru 50 de minute. Dupa ce e gata, se scoate din cuptor se lasa putin sa se raceasca in tava dupa care se desface tava, de ramele laterale si ramane doar blatul pe fundul tavii: Se pune un gratar deasupra si se intoarce blatul. Se desprinde hartia de copt de pe blat. In timpul in care se raceste blatul, se scurge sucul de la compotul de visine, se pastreaza 12-16 visine pt. a fi puse pe tort la sfarsit. Sucul de la visine se amesteca cu gelatina si se pune la fiert. Cand gelatina incepe sa se ingroase si e aproape gata, se adauga restul de visine si se pune la racit. Intre timp se bate frisca cu 80 g. zahar si cele 4 plicuri de intaritor si se pune la frigider pentru a se intari. Se lasa blatul sa se raceasca complet si se taie de doua ori (eu l-am taiat de 3 ori) si am insiropat fiecare blat cu 3 linguri de tuica de visine(cine vrea poate sa puna si mai mult, dupa preferinta fiecaruia). Primul blat de tort (ultimul de jos) se insiropeaza cu 3 linguri de tuica de visine, se adauga o jumatate din compozitia de gelatina cu visine, se intinde, dupa care se pune si un strat de frisca deasupra. Urmatorul blat de tort pe pune peste primul, se insiropeaza din nou cu 3 linguri de tuica de visine, dupa care se pune restul de la gelatina cu visine plus un strat de frisca.
  •  
  • Mentiuni reteta :
  • Ultimul blat se insiropeaza de asemenea cu 3 linguri de tuica de visine, dupa care se pune un...
  •  
  • Tort cu visine Padurea Neagra 5838.jpg
oua, zahar, faina, compot de visine, tuica de visine, smantana

Retete asemanatoare



Tort de fructe

Tort de fructe



Pentru blat: 3 oua, 90 gr. zahar, 1 plic de zahar vanilinat, 90 gr....
Tortul cu mascarpone

Tortul cu mascarpone



1 pachet de piscoturi 350 g nutella 1 cutie mascarpone 1 dl rom 10 dkg...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda