• Zacusca de legume

  • 1973 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 3.76 din 17 voturi
  • reteta trimisa de Danea-Isache Maria-Ofelia
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 15 vinete de marime medie, 8 ardei grasi, 25 gogosari, 1,2 kg ceapa, 350 ml ulei, pasta de tomate.

  •  
  • Preparare reteta :
  • vinetele, ardeii si gogosarii se coc si apoi se curata dupa care vinetele se lasa la scurs apoi totul se toaca bine. ceapa se rumeneste cu cele 350 ml de ulei si se adauga restul legumelor tocate. Se pune sare dupa gust, se acopera cu pasta de tomate, se pune pe foc si se lasa pana cand scade apa si apare uleiul la suprafata. Se pune amestecul cald in borcane mici, se inchid ermetic si se sterilizeaza (pentru borcane de 1/4 l - 75 min iar pentru borcanele de 1/2 l 110 min in cuptorul aragazului la temperatura medie)

  •  

Retete asemanatoare



Zacusca de dovlecei cu ardei gras - Culinar.ro

Zacusca de dovlecei cu ardei gras - Culinar.ro



3800 g dovlecel 400 g ardei gras 600 g ceapa 1500 g...
Zacusca de salau

Zacusca de salau



300 gr salau, 1 morcov, 1 ceapa, 500 gr rosii, 100 gr masline, 100...

 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - Sonometru
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionat



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda