• Zacusca de legume

  • 1651 vizualizari 
    retete similare
  • Nota 3.76 din 17 voturi
  • reteta trimisa de Danea-Isache Maria-Ofelia
  •  
  • Ingrediente reteta :
  • 15 vinete de marime medie, 8 ardei grasi, 25 gogosari, 1,2 kg ceapa, 350 ml ulei, pasta de tomate.

  •  
  • Preparare reteta :
  • vinetele, ardeii si gogosarii se coc si apoi se curata dupa care vinetele se lasa la scurs apoi totul se toaca bine. ceapa se rumeneste cu cele 350 ml de ulei si se adauga restul legumelor tocate. Se pune sare dupa gust, se acopera cu pasta de tomate, se pune pe foc si se lasa pana cand scade apa si apare uleiul la suprafata. Se pune amestecul cald in borcane mici, se inchid ermetic si se sterilizeaza (pentru borcane de 1/4 l - 75 min iar pentru borcanele de 1/2 l 110 min in cuptorul aragazului la temperatura medie)

  •  

Retete asemanatoare



Zacusca  de  peste cu arpagic

Zacusca de peste cu arpagic



1 kg peste (salau, morun etc.), 2 linguri faina, 3-4 cepe, 500 g rosii,...
Zacusca de gogosari cu vinete

Zacusca de gogosari cu vinete



5 kg vinete
5 kg gogosari rosii
400 ml ulei
o cana...


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - Sonometru
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionat



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda