DB Error... MDB2 Error: constraint violation
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • bors (ciorba) de perisoare


    Carnea, data prin masina de tocat, se amesteca cu ceapa tocata marunt, paine muiata in lapte si bine stoarsa, sare, piper, ou. Se fac perisoare mici inmuind mana in apa. Separat se fierb... »


  • bors de vita


    Se fierbe bine carnea de vita, spumand din cand in cand. Ceapa taiata cubuletze se caleste in putin ulei, apoi se adauga morcovul si radacina de patrunjel date prin razatoare si ardeiul gras taiat... »


  • Ciorba de loboda


    Loboda se spala, fara sa se rupa frunzele, in 2-3 ape; apoi se rup frunzele si varfurile fragede, se iau manunchi, se taie felii mai late care se vor pune in 1 1/2 l apa clocotita, impreuna cu... »


  • bors moldovenesc


    Se curata gaina si se pune la fiert cu apa rece fara zarzavat. Dupa ce a fiert, se scoate gaina pe o farfurie si in zeama se pun taiteii sa fiarba. Cind sint gata se toarna borsul clocotit, gaina... »


  • Ciorba de stevie - de post


    Ceapa se toaca fin, telina se rade, iar cartofii se taie cubulete si toate se calesc in putin ulei. Se adauga apa si se lasa sa fiarba, apoi se adauga orezul, stevia tocata fin, leustean si... »


  • bors de miel


    Se face foarte usor: se spala bine carnea, se pune la fiert in apa rece cat s-o acopere, dar nu prea multa (carnea fierbe repede), eventual se mai adauga apa pe parcurs, dar atentie ca urmeaza sa... »


  • bors ardelenesc


    Ceapa se curata si se taie si se caleste doar putin in ulei, apoi se inabusa deasupra legumele, dar foarte putin si apoi se aduga apa. Se lasa la fiert bine. Cand este gata, se pun... »


  • Ciorba de miel


    Pentru o ciorbă de 3-4 l, este suficient capul, dacă acesta este întreg, cu puţin gît şi capetele osoase ale pulpelor, sau circa 1/2 kg altă carne cu mai mult os (piept). Capul... »


  • ciorba de afumatura


    Se pune costita taiata marunt la fiert dupa ce a fiert se pun zarzavaturile, morovul se da pe razatoarea aia mica, ceaapa taiata cat de marunt, se lasa sa fiarba impreuna cu costita apoi, cand sunt... »


  • Foi de strudel


    Se amesteca ingrediantele 1 pana se obtine o coca relativ tare,se intinde pe masa,pesta care se toarna sosul preparat din ingredientele 2(un sos de consistenta unei smantani groasa).Se ruleaza cu... »


  • sarmalute in frunza de stevie


    -opariti stevia -Se spala frunzele de stevie si se taie nervurile. -Carnea tocata se amesteca bine cu orezul, ceapa, condimentele, malaiul. -se pune cate o lingurita de compozitie in frunza de... »


    sarmalute in frunza de stevie
  • ciorba de pui


    se pune puiu la fiert cind a fiert bine pina se desprinde carnea de os, se scoate. Apoi se adauga zarzavatul, taiat cubulete: intai ceapa apoi morcovul, albitura, cartofii.Se lasa ciorba de pui... »


    ciorba de pui
  • Mancaruri cu praz


    Mancarurile lejere, bogate in vitamine si minerale, te mentin in forma. Si daca esti in pana de idei, iti propun prazul, preparat in cateva feluri delicioase. Ceea ce se stie mai putin este ca... »


    Mancaruri cu praz
  • bors de praz


    Ciorbele si supele de legume sunt recomandate in aceasta perioada. Pe de o parte, pentru ca reprezinta o sursa de vitamine si minerale, pe de alta pentru ca sunt sarace in calorii. Poti incerca si... »


    Bors de praz
  • Supe si ciorbe de iarna


    In sezonul rece, ciorbele, borsurile si supele consistente sunt cea mai buna solutie. Hidrateaza, incalzesc si sunt o binevenita sursa de vitamine si minerale. Nu sunt greu de preparat, se pot face... »


    Supe si ciorbe de iarna
  • Ciorba de carne (vaca sau pui)


    Desi se prepara la fel, gustul este diferit, in functie de ce fel de carne folosesti. Ingredientele sunt pentru sase portii. Ingrediente: sase-opt aripioare de pui si doua bucati de spate de pui... »


    Ciorba de carne (vaca sau pui)
  • bors rusesc


    Ca o fi reteta autentica de bors rusesc, nu stiu, stiu doar ca bunica il facea, iar la gura mesenilor se bateau turcii!Ingrediente: 500 grame carne de vita fara os si fara grasime, doi morcovi, o... »


    Bors rusesc
  • Retete manastiresti, de post (I)


    Postul Craciunului este postul cel mai usor: are multe inlesniri la peste si poate fi trecut usor cu bogatia de legume si fructe de toamna.La manastire, mancarea de post este chiar mai buna decat... »


    Retete manastiresti, de post (I)
  • bors de legume


    Aromat si sanatos. O adevarata infuzie de vitamine.Ingrediente: 3-4 cartofi, 2 cepe, 2 morcovi, o radacina de patrunjel, o telina potrivita, o varza mica, jumatate de litru de bors, doua linguri de... »


    Bors de legume
  • Verdeturi proaspete, toata iarna


    Plec de la vorbele bunicii si dau mai departe sfaturile ei. Nimic nu se compara cu aroma patrunjelului proaspat in supa, in ciorba sau in mancare. Ce sa mai vorbim despre leustean, fara de care... »


    Verdeturi proaspete, toata iarna
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda