Retete

  • Aperitiv de primavara


    Braza de vaci se freaca bine cu smantana si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Ceapa verde, patrunjelul si mararul se taie marunt apoi se amesteca cu branza de vaci si smantana. Se... »


  • Bilute de carne picante


    Preparare bilute: Miezul de paine se amesteca cu 100 ml iaurt, carnea tocata, oul intreg, ceapa tocata marunt si crenguta de rozmarin (2 prafuri de rozmarin uscat si tocat). Se sareaza , pipereaza... »


  • Spaghete carbonara


    Pastele se pun la fiert intr-un vas cu apa,sare si o lingura de ulei.Intre timp ouale se bat bine,se adauga usturoiul pisat apoi branza topita,smantana si mararul si se amesteca bine.Dupa... »


  • Cartofi gratinati cu branza si smantana


    Se fierb cartofi intregi in coaja dupa ce au fost spalati bine. Se lasa un pic dupa ce au fost scosi de la fiert, se curata de coaja, se taie felii (rondele) nu prea groase. Aveti nevoie de un vas... »


  • Aperitiv de primavara


    Braza de vaci se freaca bine cu smantana si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Ceapa verde, patrunjelul si mararul se taie marunt apoi se amesteca cu branza de vaci si smantana. Se... »


  • Placinta cu branza


    1. Se rade branza si se amesteca cu ouale, zaharul, iaurtul, stafidele si zaharul vanilat; 2. Se amesteca toate ingredientele; 3. Se iau foile de placinta si se intind pe masa de lucru una cate una... »


  • Omleta cu branza


    Se bat albusurile de ou pana se intaresc. In alt vas se pun galbenusurile care se bat bine, se amesteca cu maioneza si cu 2 lingurite apa. Se toarna galbenusurile peste albusuri si se amesteca... »


  • Pasca traditionala de paste


    Se amesteca branza cu galbenusurile, zaharul, laptele praf, faina, smantana, stafidele, mirodeniile, untul topit. Se omogenizeaza bine. Se adauga albusurile batute spuma, se amesteca incet. Se... »


  • Saleuri


    Se face o coca din margarina , branza de vaci , faina si sare . Se lasa la rece cam o ora. Se imparte coca in 2-3 parti. Pe planseta se presara faina si se intinde prima foaie de 1/2 cm... »


  • Pateuri cu branza


    Se amesteca margarina (scoasa din frigider cu 1 ora inainte), cu oul, smantana, otetul, varf de sare si la sfarsit se pune faina. Nu este neaparata nevoie sa framantam aluatul, in final trebuie sa... »


  • Pizza quatro fromagio


    Se intinde un blat de 30cm cu sucitorul. Se unge pe toata suprafata cu sos de rosii, se pune branza gorgonzola taiata marunt, apoi motarella, cascaval si se da la cuptor. Cand pizza este rumena... »


  • Salau cu ciuperci


    Se curata salaul si se taie bucati. Ciupercile se spala si se taie felii, se pun la fiert alaturi de ceapa taiata marunt, adaugand 1 lingura de ulei. Se lasa sa fiarba pina ce apa lasata de... »


  • Gogosi cu branza de vaci


    Brinza de vaci se marunteste bine cu dosul furculitei (frecind-o pe marginea castronului), se adauga oul intreg, sarea si coaja de lamiie rasa, amestecind pina cind se omogenizeaza; apoi, se adauga... »


  • Tochitura ardeleneasca


    Se taie pulpa de porc si ficateii cubulete, iar carnatii rondele. Costita se taie si ea cubulete mici. Uleiul se incinge intr-o cratita si prajim bucatile de carne sarate si piperate. Se scoate... »


    Tochitura ardeleneasca
  • Tochitura Dacica


    Se taie pulpa de porc, rinichiul si ficatul cubulete, iar carnatii rondele. Costita se taie si ea cubulete mici. Uleiul se incinge intr-o cratita si prajim bucatile de carne sarate cu ardeiul iute... »


  • Bulz dacic


    Mamaliga se fierbe, mai groasa, se modeleaza, cu mainile umede de zer, cuprinzand in interior branza si untul. Se coc pe jar sau in cuptor pana ce devine usor crocanta la suprafata si branza se... »


  • Poale-n brau


    Drojdia se dizolva in laptele incalzit,se adauga cateva linguri de faina si se lasa la crescut.Doua galbenusuri se freaca spuma cu zaharul si sarea.Maiaua(drojdia si laptele)se amesteca cu coaja de... »


  • File de strut la cuptor cu ciuperci


    Incalziti cuptorul la 200o C. Puneti fileul de strut intr-un vas de cuptor cu 2 linguri de ulei de masline, apoi turnati sucul de lamaie peste file si adaugati o lingurita de condiment pentru... »


  • Cornuri umplute cu branza de vaci si chimen


    Se taie cornurile in doua, se scoate o parte din miez, se ung jumatati cu unt si se umplu cu brinza de vaci, frecata cu chimen si putina sare. Se stropesc cu lapte. Se dau la cuptor, la foc mai... »


  • Aperitiv cu branza de burduf


    Branza se marunteste cu furculita, casul se trece prin masina de tocat, se adauga berea, smantana, sardelele, o lingurita rasa de chimen macinat si ceapa rasa; compozitia se amesteca bine si se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - Sonometru
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionat



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda