DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Ciocolata de casa


    1. Intr-o oala cu fund dublu se amesteca 250 g margarina si 1 kg de zahar, totul la foc mic sa nu se lipeasca; 2. Stafidele se inmoaie in 100 ml lapte fierbinte si se lasa 30 min; 3. Separat se... »


  • Salam de biscuiţi


    Biscuiti se zdrobesc in asa fel in cit sa nu fie mai mare decit un bob de mazare. Rahatul se taie marunt in nucile macinate ca sa nu se lipeasca intre ele. Intr-un castron de 3 l se pune zaharul cu... »


  • Inghetata de cacao


    Oprim o cana de lapte iar restul il punem la fiert cu jumatate din cantitatea de zahar. Galbenusurile se freaca spuma cu restul de zahar , adaugam faina, cacao si cana de lapte oprit. Dam vasul... »


  • Tort de inghetata


    Se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile unul cate unul si esenta de vanilie. Se incorporeaza frisca si compozitia se separa in trei; o parte se amesteca cu cacao, o parte cu... »


  • Biscuiti cu glazura de ciocolata


    "Se amesteca toate ingredientele, se pune faina pana se face un aluat care se desprinde de pe maini. Se intinde o foaie subtire si se taie biscuitii cu diverse forme. Se pun intr-o tava unsa si se... »


  • Ciocolata cu lapte


    Galbenusul se freaca cu cacao cernuta sau ciocolata rasa, cu zaharul vanilat si zaharul tos, turnind cate putin lapte clocotit si batind mereu cu furculita. Se pune in cescute de cafea turceasca si... »


  • Sarlota de ciocolata


    Se freaca bine ouale cu zaharul, se amesteca cu laptele, se pune la fiert la foc foarte mic, amestecind in tot timpul fierberii. Se adauga gelatina, care in prealabil a fost inmuiata in putina apa... »


  • tort negresa


    se amesteca toate cu ciocolata topita si se coace .se glaseaza cu ciocolata si nuci pisate »


  • tiramisu


    Mai intai se prepara ness-ul pt a se raci(se prepara intrun castron potrivit de mare,ness-ul sa fie dulce),apoi frisca lichida.Iaurturile,branza topita si zaharul se amesteca cu mixerul pana se... »


  • prajitura rapida cu nuca


    Se amesteca toate ingredientele,in afara de lapte,care se incorporeaza la final.Eu folosesc cu succes mixerul,dar merge si cu un tel clasic.se da la cuptor pentru cca 20 min la foc potrivit si se... »


  • Tort de ciocolata cu etaj


    Un blat: se separa 6 oua, se bat albusurile spuma bine, se adauga treptat galbenusurile, se bate, apoi se adauga treptat zaharul si se bate bine pana cand se topeste zaharul. Apoi adaugam praf de... »


    Tort de ciocolata cu etaj
  • Tort aromat cu crema de ciocolata


    1. Pentru blat: se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile, faina si cacao, apoi se pune in forma unsa si tapetata cu faina. Se coace la foc potrivit. 2. Intre timp, se prepara... »


    Tort aromat cu crema de ciocolata
  • Tort cu crema de cacao si alune


    1. Se freaca 150 grame de unt cu 300 grame de zahar, se adauga 150 grame de faina si zeama de lamaie. Se amesteca bine, apoi se pune albusul batut spuma. Se toarna intr-o forma de tort unsa cu... »


    Tort cu crema de cacao si alune
  • Tort din piscoturi cu crema de ciocolata


    1. Se freaca bine untul cu zaharul. Ciocolata se rupe bucatele si se pune cu cacaoa pe foc mic, la topit. 2. Dupa ce s-a frecat bine untul cu zaharul, se adauga cate un galbenus si, dupa fiecare... »


    Tort din piscoturi cu crema de ciocolata
  • Tort cu Piscoturi


    Se ia o forma de tort. se face cafeaua intr-un ibric, se imoaie foarte repede. Se prepara crema: frisca batuta se amesteca cu cele 4 iaurturi cremosso , cu cele 2 galbenuse de ou ,se bat bine cu... »


  • chec


    separi galbenusurile de albusuri bati albusurile cu zaharul pana cand se topeste zaharul adaugi uleiul si treptat faina praful de copt. cand se omogenizeaza se adauga galbenusurile..... se... »


  • Tort cu ciocolata


    Blat: se bat albusirile spuma,se adauga treptat zaharul, galbenusurile,cacao si faina. Crema: ciocolata impreuna cu smantana se pun intr-o oala pe bain-marin.Se lasa pe foc pana se topeste... »


  • tort de cappuccino si compot depiersici


    compozitia pt.blat galbenusurile,zaharul,faina,zahar vanilat,uleiul,cacao se pun intr-un bol de mixer si se amesteca bine,apoi albusurile batute spuma »


    tort de cappuccino si compot depiersici
  • BUTURUGA


    PISCOTA: 8 GALBENUSURI SE FREACA CU 8 LINGURI ZAHAR,3 LINGURI FAINA SI 100 GR NUCI MACINATE. ALBUSURILE SE BAT SI SE AMESTECA USOR CU COMPOZITIA DE MAI SUS.CAND ESTE COPT SE RULEAZA INTR-UN... »


    BUTURUGA
  • BUTURUGA


    PISCOTA: 8 GALBENUSURI SE FREACA CU 8 LINGURI ZAHAR,3 LINGURI FAINA SI 100 GR NUCI MACINATE. ALBUSURILE SE BAT SI SE AMESTECA USOR CU COMPOZITIA DE MAI SUS.CAND ESTE COPT SE RULEAZA INTR-UN... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda