DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Aperitiv cu cartofi


    Se curata cartofii, se taie cubulete si se lasa la fiert, pana sunt gata. Se face un piure din cartofi, se adauga si uleiul si condimentele. Separat, se amesteca boiaua cu germenii de... »


  • Ciorba de pui a la grec


    Se pune la fiert pieptul de pui intr-o oala de 5-6 litrii. Dupa ce da primul clocot se aduna spuma , se mai lasa sa fiarba cam 1 sfert de ora si se adauga si legumele curatate dar intregi. Cand... »


  • Supa cu galuste


    Se curata toate, se spala si se pun in oala la fiert. Totul fierbe cam 1 h 30 minute sub capac, pana se inmoaie carnea (carne de vitel, frageda, nu carne de vita care necesita fierbere multa) -se... »


  • Supa de ciuperci


    Se curata ciupercile si se taie felii . Ceapa, marcovii, patrunjelul se taie cubulete si se calesc pe ulei impreuna cu ciupercile si 2 catei usturoi pisati si apoi se stinge cu apa. Se adauga... »


  • Curcan la cuptor


    Curcanul se curata, se spala, se freca cu sare si boia, se presara cu piper. In interiorul curcanului se introduc merele intregi, curatate de coaja. Untura se topeste si calduta se amesteca cu vin... »


  • Friptura de pui cu cartofi la cuptor


    Portioneaza puiul, spala bine bucatile de carne si zvanta-le cu un prosop de hartie. Intr-o tava de friptura toarna suficient ulei ca sa acopere fundul tavii. Asaza bucatile de pui si printre ele... »


  • Pulpe de pui la cuptor


    Se taie bucati mari vreo 10 cartofi, 2 morcovi, o radacina de patrunjel, 3 cepe, 3-4 gogosari (sau ce legume prefera fiecare). Toate astea se condimenteaza (sare si piper) si se pun intr-o tava cu... »


  • Antricot de vita cu ciuperci


    Antricotul se taie in felii lungi, care se bat bine cu un batator de carne si se sareaza. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Se adauga ciupercile taiate felii si se calesc impreuna, sub... »


  • Creier pane


    Creierul se spala si se curata de pielite. Se fierbe in apa cu sare si otet. Se scoate din apa si se lasa la racit. Se codimenteaza cu sare, piper macinat. Se da prin faina, ou si cine doreste... »


  • cartofi gratinati cu branza si smantana


    Se fierb cartofi intregi in coaja dupa ce au fost spalati bine. Se lasa un pic dupa ce au fost scosi de la fiert, se curata de coaja, se taie felii (rondele) nu prea groase. Aveti nevoie de un vas... »


  • Cocteil de legume cu ciuperci la cuptor cu sos alb


    Cele trei componente ale retetei se prepara in urmatoarea ordine: 1. Sosul alb: faina se amesteca cu apa astfel incit sa aiba consistenta unei smintini ceva mai subtire. Se fierbe amestecul pina... »


  • cartofi gratinati cu mujdei


    Se curata cartofii, se spala, se toaca in cuburi, se mai spala inca odata si se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Se presara pe tava de la aragaz sare grunjoasa, se aseaza cuburile de cartofi si... »


  • Pulpa de porc la cuptor


    Carnea avand o pelicula de 1 cm de grasime se sareaza si se lasa o jumatate de ora la temperatura camerei. Se asaza in tava cu doua-trei linguri de ulei si cam tot atata apa si vin; se presara,... »


    Pulpa de porc la cuptor
  • Friptură de iepure


    Carnea, curatata de pielite, se aseaza intr-o tava sau cratita potrivita cu marimea ei, pe un rind de rondele de morcov, patrunjel, telina si ceapa, taiate de 1 cm grosime, se unge bine cu grasimea... »


  • Gulaş unguresc


    Se spala carnea, se zvanta, se taie bucati potrivite (ca pentru o tocana obisnuita), se pipereaza. Se curata ceapa si usturoiul. Ceapa se taie in sferturi mici, usturoiul in feliute. Se pune untul... »


  • Salata de beuf (boeuf)


    Se fierb toate ingredientele impreuna ( legumele ) avand grija sa fie facuti cartofii care se fac cel mai greu. Se fierbe separat carnea de vita ( deoarece necesita mai mult timp ). Se taie... »


  • cartofi copti


    Se incalzeste cuptorul (225 grade C). Se curata cartofii, care trebuie sa fie de aceeasi marime. Se ia fiecare cartof si se taie in 8. Cartofii astfel taiati se pun cu partea taiata in sus intr-o... »


  • Peste inabusit


    Se pot prepara inabusit salaul, stiuca, mihaltul, crapul, nisetrul, cega, pastruga. Pestele se curata, se spala, se taie felii si se pune in cratita pe un singur rand, se toarna apa in asa fel ca... »


  • cartofi natur


    Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie cuburi mari si se fierb in apa cu sare, punandu-se apa numai atat cat sa acopere cartofii. Cand sunt fierti, se scurge apa si se folosesc ca garnitura... »


  • cartofi taranesti


    Cartofii se fierb in coaja. Intre timp se taie ceapa marunt si se inabuse in putin ulei cu putina apa. Se pun cartofii fierti (nu foarte mult) si taiati in 8 in tigaie si se rumenesc putin. Se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda