Retete

  • Jumari de porc condimentate


    Slanina de porc se spala bine in apa amestecata cu o lingura de sare, apoi se taie in bucati egale, potrivit de mari. Ceapa se curata si se taie solzisori. Cartofii se curata, se spala, apoi se pun... »


  • Frigarui de porc


    Pulpa de porc se spala, se curata, se taie in cubulete de doi-trei centimetri grosime si se sareaza. Dupa ce au fost spalate si curatate, rosiile si ceapa se taie in rondele, iar ardeii grasi se... »


  • Porc cu sos de smantana si nuca


    Se taie carnea in cubulete si se presara cu sare, apoi se rumeneste in doua linguri de ulei. Cand e gata, se scoate si se tine la cald. Ceapa se taie marunt si se caleste in unt. Se taie ciupercile... »


  • Carne de porc cu sos iute


    Se taie carnea, curatata si spalata in prealabil, in bucatele, care se sareaza. Se incinge putin ulei si se rumeneste carnea, apoi se scoate pe o farfurie. Se curata ceapa si se taie marunt, iar... »


  • Sorici de porc umplut


    Se taie ciupercile marunt, iar ceapa se curata si se taie solzisori. Se calesc impreuna in untul incins, adaugandu-se sare si piper. Carnea se curata, se taie in cubulete si se da prin masina de... »


  • Cotlet de vitel cu gorgonzola si spanac


    Prepara saramura din ulei, suc de lamaie, ceapa tocata, ghimbir tocat si condimenteaza cu usturoi proaspat, cimbru, salvie, sare si piper macinat. Marineaza carnea in aceasta saramura timp de 24-36... »


  • Tocanita de pui cu vin rosu


    Se scoate pielea de pe carne, se taie in bucati de 2- 3 cm de grosimea degetului. Bucatelele de carne se trec prin faina si se prajesc intr-o lingura de ulei pana se albesc. Se adauga ceapa tocata... »


  • Tocanita de pui cu vin rosu


    Se scoate pielea de pe carne, se taie in bucati de 2- 3 cm de grosimea degetului. Bucatelele de carne se trec prin faina si se prajesc intr-o lingura de ulei pana se albesc. Se adauga ceapa tocata... »


  • Mancare din carne de iepure


    Se ia carnea de iepure, se taie in 8 bucati se condimenteaza cu sare si piper. Bucatile de carne se prajesc in ulei fierbinte pe ambele parti. Dupa care se scot din tigaie si se pun deoparte. Ceapa... »


  • Mancare din carne de iepure


    Se ia carnea de iepure, se taie in 8 bucati se condimenteaza cu sare si piper. Bucatile de carne se prajesc in ulei fierbinte pe ambele parti. Dupa care se scot din tigaie si se pun deoparte. Ceapa... »


  • Ficat de porc in sos de vin cu cartofi natur


    Ficatul de porc se spala, se taie in bucatele si se prajeste in ulei incins. Cartofii se curata, se taie in cuburi si se pun la fiert. Se lasa timp de aproximativ 40 de minute, spumand din cand in... »


  • Aripioare de pui in miere


    Aripioarele de pui se spala, se sterg cu un prosop de bucatarie, apoi se sareaza si se pipereaza. Se amesteca mierea cu o lingura de sos de soia, si cu mustar. Se adauga sare, piper, cimbru si... »


  • Fileuri de curcan cu orez


    Carnea de curcan se taie felii si se amesteca cu sosul de soia si se pune la frigider timp de o ore. Se caleste ceapa in ulei si apoi jumatate din ceapa se pune intr-o tava. In aceeasi tava se pune... »


  • Sarmalute in foi de vita


    Frunzele de vita se spala bine in mai multe ape reci, apoi se fierbe intr-o oala apa pana clocoteste si se introduc cate zece odata, sa se opareasca. Cand se inmoaie, cam dupa doua minute, se scot... »


  • Miel cu rozmarin


    Curatam cotletul de miel de grasime, si il condimentam bine cu rozmarin macinat si cimbru. Turnam ulei peste, apoi il lasam o zi sa stea in frigider. Ziua urmatoare il scoatem din ulei, se... »


  • Tocana de vita


    Ceapa rosie taiata marunt se caleste in putin ulei, se adauga carnea taiata cubulete si se prajeste la foc mare. Se toarna vin rosu incat sa acopere carnea. Se condimenteaza cu sare si piper dupa... »


  • Pasta de mici


    Se macina carnea de 3 pri, adaugam boia de ardei, sare, piper, apoi o punem la congelat timp de 3 ore. Apoi adaugam bicarbonat de sodiu si cimbru. Usturoiul il pisam, il saram si il diluam cu 3... »


  • Tocanita de cremvursti


    Se taie crenvurstii felii si dupa ce ceapa s-a calit se adauga in cratita si se lasa sa se caleasca impreuna putin. Se condimenteaza, se adauga apa si se lasa sa fiarba pana cand cremvurstii absorb... »


  • Ficatei cu sos picant


    Se spala ficateii, se curata de pielite, apoi se pun cu o ceasca de ulei intr-o cratita emailata. Se acopera cratita si se lasa sa se prajeasca. Separat se face un sos picant din usturoi pisat... »


  • Costita prajita in sos de rosii si miere


    Incinge uleiul, adauga ceapa si usturoiul si prajeste-le pe foc mic timp de 5 minute. Adauga otetul de mere si caleste totul 3 minute pe foc mare, dupa care urmeaza sucul de rosii, condimentele,... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda