Retete

  • Bibilica la cuptor cu rodii si spanac


    Separati pulpele inferioare, cele superioare si pieptul pasarii sau rugati-l pe macelar sa faca acest lucru. Intr-un castronel, bateti branza ricotta cu cimbrul tocat marunt. Asezonati usor... »


  • Medalioane de vita cu zbarciogi si sos din vin


    Puneti ciupercile uscate intr-un mic castron si turnati peste ele apa clocotita pana cand le acoperiti. Separat, tocati marunt jumatate din cimbru si amestecati-l cu putin ulei de masline. Frecati... »


  • Tocanita cu carne si orez


    Se taie carnea cubulete si se caleste in putin ulei pana capata o crusta aurie. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust si se stropeste cu apa calduta. Intre timp, se curata ceapa, usturoiul... »


  • Musaca de cartofi cu carne


    Se curata cartofii, se spala, se taie cubulete si se pun sa fiarba in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se scurg de zeama si se paseaza cu mixerul, se amesteca cu untul, laptele si ouale crude.... »


  • Copane cu sos de masline si ciuperci


    Copanele de pui se parlesc pe flacara, se spala in cateva jeturi de apa rece, apoi se scot si se lasa la scurs pe un prosop de bucatarie. Dupa aceea, se prajesc in ulei incins. Se lasa la foc mic... »


  • Costite de porc la gratar


    Costitele de porc se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, boia iute si dulce, se ung cu ulei pe toata suprafata si se stropesc cu vin. Se lasa la macerat aproximativ 40 de minute, timp in care se... »


  • Rulouri de carne si sos de rosii


    Se feliaza pieptul de pui, se bate cu ciocanul de snitel, se condimenteaza cu sare, piper si se unge cu ulei si mustar. Se acopera cu o folie si se lasa la rece, aproximativ 30 de minute. Separat,... »


  • Muschi de porc su legume


    Se taie muschiul de porc astfel inact sa se poata itercala cu legumele coapte. Se curata vinetele, dovleceii si ardeii, se spala, se scurg si se condimenteaza cu sare, apoi se pun sa se rumeneasca... »


  • Musaca de cartofi cu ficatei


    Ficateii se spala, se curata si se pun la scurs. Cartofii se curata, se taie in cuburi mari si se pun la fiert, in apa cu sare. verdeturile se curata, se spala si se toaca marunt. Dupa ce s-au... »


  • Tocanita de ficatei


    Taie ceapa marunt si caleste-o in uleiul incins. Adauga ficateii spalati, curatati de pielite si scursi. Lasa-i sa se rumeneasca usor si adauga usturoiul pisat. Cand ficateii sunt facuti, stoarce... »


  • Vitel cu sos de toamna


    Carnea condimentata prajiti-o la gratar. Cand o intoarceti, aruncati pe carbunii incinsi 1 lingura amestec de condimente si ierburi aromate. Acoperiti gratarul pentru ca toate aromele sa fie... »


  • Lasagna cu piept de pui


    Ceapa si morcovul se curata si se toaca marunt cu robotul. Se pune la calit intr-o cratita unde am pus 3 lg de ulei. Cand legumele sunt calite bine adaugam carnea si amestecam pana ce se... »


    Lasagna cu piept de pui
  • Ficat condimentat a cuptor


    Se curata ficatul si se impaneaza cu slanina. Se asaza intr-o tava, dar pe un gratar, ca sa nu se moaie in sosul din tava. Se pun in tava 2-3 linguri otet, ceapa taiata felii, cimbrul, patrunjelul,... »


  • Piept de porc la tava cu ciuperci


    Se cresteaza bucata de carne, dar nu de tot, pe partea cu soriciul, la distanta de 15-20 mm. Preparati un amestec din ceapa si usturoi verde tocate marunt, rosii curatate de pielita si tocate,... »


    Piept de porc la tava cu ciuperci
  • Friptura de rata pe varza in vas roman


    Vasul roman  se pune in apa pentru cateva ore, inainte de a fi bagat in cuptor. Se tine cam 20 de minute. Apoi am taiat fin varza si am amestecat-o cu morcovii rondele.Am pus varza direct in... »


  • Tochitura dobrogeana


    Taiem carnea bucatele. Intr-o tigaie punem ulei la incins. Adaugam carnea cubulete. O lasam la prajit pana se albeste, iar apoi se adauga cele doua cani de apa, foile de dafin si piperul boabe.... »


    Tochitura dobrogeana
  • Gaina cu sos picant de la Bunica


    Gaina se transeaza in bucati ce se prajesc in untdelemn. In untdelemnul ramas dupa prajire se caleste faina, apoi ceapa taiata fin si zarzavatul taiat marunt, care se sting cu bulion si apa. Se... »


  • Ardei umpluti


    Se curata ardeii de seminte se spala si se sareaza in interior. Mararul, patrunjelul si ceaa se toaca marunt. Orezul se spala si se lasa un pic la umflat. Se amesteca carnea cu ceapa, verdeturile,... »


    Ardei umpluti
  • Pui crocant cu pesmet


    Pieptul de pui se taie betisoare cat un deget de groase, apoi se face un amestec din chili, boia si rozmarin, sare si piper. Se pune peste pui si se amesteca. Cantitatile sunt in functie de cat de... »


    Pui crocant cu pesmet
  • Musaka cu carne de porc Bucegi si cartofi


    Inabusiti in cuptor feliile de cartofi cu putina apa si o lingura de ulei, apoi scoateti-le la rece. In timp ce cartofii sunt in cuptor, incingeti restul de ulei Intr-o cratita si caliti ceapa,... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda