DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Vita picanta cu vin rosu si garnitura de orez curry


    Se spala carnea si se sterge cu un prosop de bucatarie. Se taie cubulete mai mici pentru a se patrunde vita mai bine si se condimenteaza, se adauga putin ulei de masline si se « maseaza » carnea.... »


    Vita picanta cu vin rosu si garnitura de orez curry
  • Fasole cu ciolan


    Se fierbe fasolea la oala de presiune impreuna cu ciolanul si morcovii. Se calesc ceapa si gogosarii taiati bucati mari, apoi se adauga sucul de rosii. Se amesteca fasolea si carnea curatata de pe... »


  • Rulada de buturel de porc


    Se spala bine suprafata exterioara, eventual se rade cu cutitul sau se pirleste la aragaz unde este cazul fiecare buturel, se dezoseaza incercind sa se scoata carnea de pe os dintr-o singura... »


  • Shaorma cu foi din clatite


    Se amesteca ingredientele pentru aluat si se prajesc aprox. 10 clatite mai groase. Pieptul de pui taiat fasii se frige pe grill sau se prajeste in putin ulei, se sareaza si se pipereaza. Cartofii... »


    Shaorma cu foi din clatite
  • Mancare de rata pe pat de varza


    Varza se taie foarte subtire iar rata se curata si se spala. Se adauga intr-un vas cu untura si se lasa pe foc pana se albeste pe amandoua partile. Se pune apoi deasupra varza, se toarna putina apa... »


  • Rata la frigare


    Carnea de rata se spala, se curata si se presara cu cimbru si sare. Se inveleste apoi in hartie pergamanet, unsa in prealabil cu unt sau ulei si se infinge pe o frigare. Se aseaza apoi frigarea... »


  • Mancare de carne cu ciuperci si cabanos


    Carnea se taie bucatele mici, ceapa se toaca marunt si se pun impreuna intr-un vas acoperit, cu 3 linguri ulei, la foc mic, sa se inabuse. Cand carnea incepe sa se rumeneasca, se adauga faina, o... »


  • Rinichi cu ceapa la gratar


    Se cuata rinichii de grasimi, dupa care se taie in doua si se pun la oparit. Se taie apoi felii, se sareaza, pipereaza si se presara cu ceapa tocata. Se preseaza usor cu mana si se presara deasupra... »


  • Tas Kebap


    Carnea se opareste dupa care se taie bucati mici si se pune impreuna cu ceapa taiata solzi, intr-un vas cu ulei, pe foc. Se adauga apa, sare, piper si putin cimbru si se lasa la fiert, pana scade... »


  • Muschi cu sos de ciuperci


    Muschiul se curata de pielite, se unge cu putin unt, se sareaza si se lasa asa aproximativ o ora. Se pune apoi intr-o tava cu o jumatate pahar de apa, cateii de usturoi taiati si o ceapa in care se... »


  • Sarmale moldovenesti din carne de porc


    Se spala bine varza si se pune sa stea in apa calda. Carnea se trece prin masina de tocat, iar ceapa se toaca marunt. Se pune cu 4 linguri de ulei intr-un vas, pe foc mic. Intre timp, orezul se... »


  • Costita de porc la cuptor dulce-picant si sanatos


    Se spala costita, se portioneaza in lungul coastelor si se condimenteaza cu piper, curry, cimbru si condimente speciale pentru gratar. Punem in frigider pentru o ora. Ceapa si usturoiul se... »


    Costita de porc la cuptor dulce-picant si sanatos
  • Ratatouille


    Ceapa taiata marunt se caleste in ulei de masline dupa care se adauga carnea, lasand sa fiarba inabusit. Dupa 15-20 min se adauga usturoiul si apoi rosiile curatate de coaja si taiate marunt. Se... »


    Ratatouille
  • Beef Wellington


    Beef Wellington este o reteta deosebita a carei origine este pana astazi disputata de englezi si francezi. Originea ei este insa mai putin importanta, dar rezultatul final este crucial. Pentru ca e... »


  • Ficatei picanti


    Ficateii se taie bucati si se toaca usturoiul marunt. Intr-un vas cu apa clocotita cu sare si adauga fideaua de orez si se lasa asa 10 minute, fara sa fie pus pe foc vasul. Se scurge apoi, se... »


  • Pui cu lamaie si cartofi


    Puiul se spala si se usuca, cartofii se curata, ceapa de taie pe lungime, iar lamaile se spala si se taie in 8. Puiul se pune intr-o tava mare. Condimentele se amesteca cu uleiul de masline si se... »


  • Varza umpluta cu carne de porc


    Carnea se toaca marunt, orezul se fierbe iar ceapa se taie marunt. Se aleg foile pentru varza, umpluta iar restul de varza se toaca marunt. rosiile se taie cubulete. Intr-o tigaie se caleste ceapa,... »


  • Sarmale in foi de varza cu carne de porc


    Intr-o tigaie se caleste ceapa tocata marunt, se adauga orezul fiert, bulion, cimbrul, piperul si sarea. Dupa ce s-a racit se adauga carnea tocata si se amesteca pana se leaga. Compozitia se... »


  • Muschi de porc impanat


    Morcovii se curata, usturoiul se taie jumatati, fileurile de porc se curata de pielita si se gauresc de la un capat la altul in trei locuri. Doua se umplu cu cabanos si unul cu morcovi. Cu ajutorul... »


  • Filetto alla gorgonzola


    Muschiul se portioneaza iar gorgonzola se taie cubulete. Muschiul portionat se condimenteaza cu cimbru si sare si se frige pe ambele parti, pe gratarul incins. Intr-o tigaie se topeste untul, se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda