Retete

  • Saramura de pui


    Se fierb toate ingredientele apoi se pune carnea in bait si se va tine la frigider sa se fezandeze 6 ore. Apoi o scoateti la vint pentru a se zvinta si o puteti frige pe gratar. »


  • Arancini


    Ouale se spala, se dezinfecteaza, se clatesc cu apa rece; un ou se separa albusul de galbenus. Trufele uscate se hidrateaza in apa calda si se taie fin. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.... »


  • Cotlet de porc cu masline verzi


    Cotletele se spala si se usuca pe prosop curat. Morcovii se curata, se spala si se taie rondele. Ceapa se curata, se spala si se taie felii (sau sferturi, daca ceapa este mai mica). Usturoil se... »


  • Muschi de miel cu crusta de mustar


    Carnea de miel se sareaza, se pipereaza. Se amesteca mustarul cu pesmet si se unge carnea de miel. Se incing 4 linguri de ulei si se prajeste carnea la foc potrivit. Se incinge cuptorul la 200... »


  • Mititei din carne de vita


    Carnea si grasimea se curata, se spala, se taie in bucati, se toaca cu masina si se amesteca cu usturoiul cojit si pisat si cu praful de ardei iute si cu praful de cimbru. Este recomandat sa se... »


  • Pui umplut cu pastrama


    Se incinge 1 lingura de ulei intr-o tigaie incapatoare, se adauga usturoiul si se caleste 1-2 minute, pana devine auriu. Se adauga ceapa rosie taiata foarte marunt si rosiile curatate de pielita si... »


  • Pui umplut cu pastrama


    Se incinge 1 lingura de ulei intr-o tigaie incapatoare, se adauga usturoiul si se caleste 1-2 minute, pana devine auriu. Se adauga ceapa rosie taiata foarte marunt si rosiile curatate de pielita si... »


  • Ciocanele de pui caramelizate cu cimbru


    Se pune untul pe foc impreuna cu 250ml. de zeama concentrata de pui (Knorr+apa) si se lasa sa fiarba incet pana scade la jumatate. Se curata usturoiul, se toca marunt si se alege frunzulitele de... »


  • File de mistret cu portocale


    Se amesteca mierea cu cimbrul ,rozmarinul si otetul , se adauga fileurile de mistret , se amesteca usor si dau la frigider pentru 5 ore. Intre timp, se rade coaja de la portocale si se opareste 5... »


  • Miel in crusta de mustar


    1.Usturoiul se zdrobeste si se amesteca cu pesmet, 40g. unt, patrunjel tocat si mustar. 2.Cotletele de miel se pun in tava, se ung cu ulei, iar oasele se invelesc in folie de aluminiu si se lasa 10... »


  • Pulpa de purcel la tava


    Unge pulpa de porc cu untura.Zdrobeste usturoiul, amestecandu-l cu mirodenii si delikat,apoi presara pe carne.Pune pulpa in cuptor incins,intr-o tava in care ai turnat o cana cu apa.Pentru jumatate... »


  • Ciolan pe varza si galuste


    Se curata, se spala ciolanul, apoi se cresteaza, se condimenteaza cu cimbru , sare si piper, dupa care se rumeneste in untura pe ambele parti. Se adauga o cana de vin alb sec (250ml) si doua... »


    Ciolan pe varza si galuste
  • Rulada cu carne tocata si legume


    Intr-o tigaie/tuci/cratita mai incapatoare punem ulei si calim ceapa cu morcovul pana se inmoaie un pic, adaugam dovlecelul si le calim pana se inmoaie legumele, adaugam cele doua linguri de pasta... »


    Rulada cu carne tocata si legume
  • Curcan umplut de Craciun


    1.Dezgheata curcanul: in frigider ia 2-3 zile, la temperatura camerei ia cam 1 zi, in apa rece 10-12 ore. Scoate maruntaiele si clateste curcanul. 2.Fa apoi umplutura: Amesteca painea cu laptele... »


  • Tochitura moldoveneasca cu mamaliguta


    Carnea de vita, cabanosul si costita se pun la calit impreuna cu ceapa tocata marunt. Se adauga usturoiul pisat, vinul si bulionul. Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si boia. Se introduce la... »


  • Frigarui cu carne de berbec


    Carnea, ceapa, rosiile si ardeii se asaza alternativ pe frigaruia de otel inoxidabil si se frig pe gratarul uns cu ulei. Se sareaza si se condimenteaza cu piper ci cimbru. »


  • Rulouri de carne cu garnitura de couscous


    Mod de preparare: - Rosiile le spalam, le taiem in doua si le punem in tava alaturi de usturoiul necuratat. Le dam la cuptor la 150 gr timp de 1H; - Fierbem 300-400 ml apa in care am adaugat 1 lg... »


    Rulouri de carne cu garnitura de couscous
  • Lamb Curry, Jamaican Style


    In Jamaica se prefera carnea de ied/capra mai mult decat mielul (pe langa pui) dar si mielul se consuma foarte mult. In acest stil de curry se face si carnea de ied/capra si puiul. Se serveste cu... »


    Lamb Curry, Jamaican Style
  • My job - Ragu de taur


    Cantitatile de mai sus sunt pentru mai multe persoane, pentru un numar mai redus , scadeti doar din cantitati in egala masura ) Sa incepem: 1. tocam morcovii ceapa si telina in bucati mari si le... »


    My job - Ragu de taur
  • Papiote din pui


    Se pune cate un piept de pui pe cate o foaie de aluminiu. Se presara cu cimbru si piper, sau alte mirodenii dupa gust. Se acopera cu usturoi rondele (sau pisat) si cu ceapa solzisori.Se pun rosiile... »


    Papiote din pui
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda