DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Pulpa de miel la cuptor


    1. Curatati pulpa de pielite, spalati-o si scurgeti-o de apa. 2. Stergeti-o cu un servet, apoi ungeti-o cu ulei si presarati-o cu sare, piper, cimbru si coriandru macinat. 3. Puneti-o intr-o tava... »


  • Miel pe pat de sfecla rosie


    1. Incingeti intr-o tigaie 50 ml de ulei si prajiti la foc iute cotletele cate 2-3 minute pe fiecare parte, apoi scoateti-le pe un platou, presarati-le cu sare si piper. 2. Puneti peste cotletele... »


  • Miel la cuptor cu cartofi noi


    1. Curatati carnea de pielite si tendoane, taiati-o in 4 felii mai groase, spalati-o si scurgeti-o de apa. 2. Stergeti-o cu un servet de bucatarie si presarati-o cu sare si piper. 3. Bateti ouale... »


  • Miel la gratar cu maioneza de usturoi


    1. Taiati carnea de miel in bucati potrivite, spalati-o usor si puneti-o intr-un castron. 2. Pune-ti intr-un castronas coriandrul, cimbru, scortisoara, nucsoara, cuisoarele si piperul macinat, apoi... »


  • Pulpa de miel cu dovlecei


    1. Curatati pulpa de pielite, dezosati-o, condimentati-o cu sare si piper, presarati-o cu cimbru taiat marunt si rulati-o strans. 2. Puneti ruloul la frigider pentru 15 minute, pana cand pregatiti... »


  • Pachetele de miel cu verdeata


    1. se curata leurda si ceapa, si se toaca marunt 2. se amesteca cu cascavalul dat prin rozatoare si cu oul 3. se pune pe fiecare bucata de carne cate 2 linguri de amestec de verdeturisi se... »


  • Pui ca la Bitina


    Curata puiul de tulei, parleste-l la flacara aragazului, pe toate partile si spala-l cu apa rece. Sterge-l cu un servet de bucatarie, apoi unge-l peste tot, pe dinafara, cu un amestec facut din... »


  • Piept de pui cu fasole verde


    1. Se prepara chutney-ul de tomate. 2. Se decojesc tomatele, se taie sferturi, si se curata de seminte. 3. Se decojesc merele si se taie bucatele, la fel ca telina si ardeiul iute. 4. Se asaza... »


  • Coaste de porc cu sos


    1. Se taie marunt ceapa (sau se da pe razatoare) 2. Se amesteca apoi ceapa cu uleiul, pasta de tomate si sucul de rosii. 3. Se adauga usturoiul zdrobit, vinul, sosul Worcester, mustarul, cimbrul,... »


  • Crochete neprajite


    Se rumeneste pesmetul in cuptor sau in tigaie. Se adauga cimbru. Se caleste bine ceapa cu carnea. Se fierb cartofii si se piseaza. Se adauga peste ei carnea calita cu ceapa si se amesteca bine.... »


  • Rata marinata cu legume


    Pentru marinata: Pieptul de rata se taie fasii mari. Fasiile se ung cu curry si se presara cu oregano, busuioc si cimbru, dupa gust. Se pun intr-o farfurie adanca si se toarna vinul spumant sec... »


  • Piept de pui aromat cu sote de dovlecei


    Amestecam toate condimentele pentru marinata, le turnam peste pui si lasam puiul la frigider. Dupa care il prajim in tigaie(se poate face si pe gratar, eu am vrut sa folosesc toata marinata).... »


    Piept de pui aromat cu sote de dovlecei
  • Gulas cu cartofi si carne de porc


    Untura se pune intr-o tigaie la topit si cand s-a incins se perpeleste carnea taiata cubulete. Ceapa si morcovul se toaca marunt. Cand e prajita pe toate partile, carnea se scoate intr-o cratita,... »


    Gulas cu cartofi si carne de porc
  • Pulpe de pui dezosate cu legume la cuptor


    Intr-o tava de copt punem morcovii, ardeiul, ceapa si rosiile iar printre acestea bucatelele de carne. Amestecam impreuna toate condimentele pentru marinata. Incepand cu bucatile de carne si apoi... »


    Pulpe de pui dezosate cu legume la cuptor
  • Snitel de vita cu ierburi aromate


    Verdeturile se toaca marunt. Carnea se da prin faina. Intr-un vas se bat ouale cu putina sarea si piper. Se adauga pesmetul, verdeturile, parmezanul si 3-4 linguri de lapte si se amesteca bine.... »


    Snitel de vita cu ierburi aromate
  • Mancare cu carne de vita si Guinness


    Intr-o tigaie cu ulei incins se caleste ceapa pret de vreo 5 minute, apoi se adauga usturoiul taiat sau zdrobit (depinde de cat de mult vreti sa se simta aroma) si se mai calesc impreuna inca 5... »


    Mancare cu carne de vita si Guinness
  • Gulas secuiesc


    1. Daca varza e foarte sarata se opareste inainte de a se folosi. A mea nu e prea sarata, deci am folosit-o ca atare. Se caleste ceapa, pana se inmoaie putin. Se adauga carnea si caleste si ea... »


    Gulas secuiesc
  • Piept de pui cu gutui si cimbru


    1.Pieptul de pui se sareaza se pipereaza.Se pune la prajit in uleiul incins ,si pe o parte si pe cealalta. Se scoate pe o farfurie. 2.In acelasi ulei se pune ceapa tocata marunt, zaharul, faina. Se... »


    Piept de pui cu gutui si cimbru
  • Cotlete cu sos picant


    Intr-o cratita, se prajesc cotletele in ulei incins. Intre timp, rosiile curatate de pielita si seminte se dau intr-un clocot, se paseaza si se pun din nou la fiert cu vinul, sarea si piperul.... »


  • Picadillo


    Carnea tocata, ceapa si usturoiul taiate marunt se calesc in doua linguri de ulei de masline. Se adauga chile verde sau conservat taiat marunt, sosul de rosii, vinul, stafidele si maslinele taiate... »


    Picadillo
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda