DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Peste cu verdeturi


    Curetam si spalam legumele . Se taie ceapa marunt, ardeii fasii subtiri, cartofii cubulete, iar rosiile le tai jumatati. Cureti pestele, il speli si il portionezi. Apoi il sarezi putin, il dai... »


  • Linte sote


    Se lasa lintea in apa rece sa se inmoaie citeva ore, apoi se pune la fiert cu apa calda si un pastrinac curatat si taiat in doua. Dupa ce a clocotit, se pune ceapa curatata si se fierbe mincarea cu... »


  • Mazare cu carote


    Se curata mazarea si se lasa in apa rcce cit timp fierb carotele taiate felii groase si acoperite cu apa. Cind carotele s-au inmuiat usor, se adauga mazarea si ceapa verde, de la care se foloseste... »


  • Mancare de fasole verde cu ardei


    Se calesc ceapa, ardeii si usturoiul in ulei incins, se adauga fasolea rupta bucatele, rosiile taiate felii si cimbrul tocat marunt. Se potriveste de sare si piper. Apoi, treptat, se adauga apa,... »


  • Iahnie de fasole


    Fasolea se lasa la inmuiat peste noapte, apoi se scurge si se pune la fiert in apa rece. Dupa 10-15 minute, socotite de la primul clocot, se strecoara. Intre timp, se taie slanina felii de 2 cm... »


  • Ardei umpluti cu orez (dietetici)


    Carnea si ceapa se trec de doua ori prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu oul, orezul, patrunjelul tocat, cimbrul, sare si ulei. Ardeii se spala sub jet de apa rece, se curata de cotor, se... »


  • Dovlecei cu branza de oaie si smantana


    Se curata dovleceii de coaja, se spala si se taie rondele aproximativ de aceeasi marime si grosime. Se curata usturoiul, se piseaza, dupa care se amesteca bine cu cimbrul tocat marunt, sare si... »


  • Mancare de dovlecei


    Se taie ardeii in jumatate, se inlatura cotorul si semintele, apoi se taie felii subtiri. Se caleste ceapa tocata marunt in 4 linguri de ulei, apoi se adauga ardeii. Se lasa 10 minute la foc mic,... »


  • Dovlecei umpluti


    Dovleceii se curata, se spala, se scobesc cu o lingura si se pun la cuptor intr-un vas in care s-au turnat 50 ml ulei si putina apa. Dupa ce s-au inmuiat, se lasa sa se raceasca. Varza se curata,... »


  • Vinete cu busuioc si cimbru


    Se taie vinetele felii subtiri, pe lungime. Se aseaza intr-o strecuratoare, se presara cu sare si se lasa o ora sa se scurga. Se pun apoi pe un servet si se prajesc in ulei incins. Dupa ce s-au... »


  • Vinete cu telemea


    Se spala vinetele, se taie felii de circa 2 cm grosime, se presara cu sare si se lasa sa se scurga bine, intre doua plansete, cu o greutate deasupra. Se pune uleiul la incins, se caleste ceapa,... »


  • Orez cu zuchini


    Prajim zuchiniul in putin ulei si adaugam ceapa. Amestecam continuu, daca este necesar punem la foc mic, trebuie sa avem grija sa nu se arda. Condimentam dupa gust cu cimbru, busuioc si oregano.... »


  • Gulii umplute cu ciuperci


    Curatam guliile de coaja, apoi le fierbem in apa sarata putin, timp de 15 minute de cand apa da in clocot. Apoi se scot din apa si se scobesc in interior, peretii avand grosime de 1/2 - 1 cm, iar... »


  • Platou de legume cu carnati


    Se spala varza, se indeparteaza coceanul si nervurile groase, dupa care se taie cubulete. Morcovii curatati se tai rondele, iar cartofii cubulete mici. Ceapa taiata marunt se caleste in 50 g unt,... »


  • Bredie cu fasole verde


    Sterge carnea cu o haina inmuiata in otet, taie-o cubulete si prajeste-o in untura (pe foc mediu) pana se rumeneste putin. Scoate carnea din grasime si pune-o deoparte. Scoate (strecoara) grasimea... »


  • Piure de telina


    Luati radacina de telina si indepartati cu cutitul o bucata de circa 1 cm inaltime (din capatul in care au crescut frunzele), apoi asezati-o pe partea plata pe care tocmai ati creat-o, ca sa fie... »


  • Fenicul la cuptor cu rosii cherry, masline si usturoi


    Separati tulpinile cu frunze de bulbii de fenicul si tocati-le marunt. Puneti-le intr-o tava pentru cuptor. Taiati bulbii de fenicul in patru, apoi sferturile in doua. Puneti toate bucatile de bulb... »


  • Dovlecei cu sos de smantana


    Se spala dovleceii, se scoate miezul cu o lingurita mica, ca sa nuse rupa si se pun sa se scurga pe un prosop absorbant. Separat, se pune carnea tocata, intr-un bol si se amesteca cu sare, piper,... »


  • Musaca de vinete si cartofi


    Se pun vinetele la copt, apoi se decojesc si se lasa sa se scurga. Intre timp, se curata si se spala dovleceii si cartofii. Dovleceii se pun sa fiarba in apa cu sare. Dupa ce au fiert, see scot in... »


  • Musaca de varza


    Pune untura la incins si caleste iute ceapa taiata solzisorii. Cand s-a aurit frumos, adauga carnea si un praf de sare. Alege orezul, da-l in doua clocote cu putina sare, scurge-l si adauga-l peste... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda