DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Iepure cu sos de lamaie (a la grec)


    Morcovii, telina, ceapa se curata, se spala; jumatate din cantitate se taie marunt, iar jumatate se taie felii. Arpagicul se opareste si se curata. Carnea de iepure se tine 12 ore la marinat in... »


  • Muschi de vita flamand


    Carnea se spala, se zvanta si se taie cuburi cu latura de circa 3 cm. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cuburile de carne se sareaza se dau prin faina si se inabusa usor in unt, astfel... »


  • jMuschiulet vitel cu sos de ardei copt


    Se spala muschiuletul de vitel dupa care se face un sos din vin, miere, cimbru, ulei si 2 cani apa. Se pune totul intr-o tava, se potriveste de sare si se baga la cuptor 120 min. la temperatura de... »


  • Coasta de porc umpluta cu mere


    Se alege o coasta mai mult lunga decit lata, se taie la mijloc ca sa formeze o punga, lasind o margine de 2 cm imprejur. Se freaca cu sare, piper, cimbru si boabe de ienibahar pisate. Se umple... »


  • Pui la capac


    Se pregateste puiul pentru friptura: se spala, se lasa intreg, dar se zdrobesc oasele in dreptul sirei spinarii pentru a lua o forma cit mai plata, se condimenteaza, se unge cu ulei. Pentru prajit... »


  • Curcan intreg la cuptor, fezandat in saramura


    a) Preparare: 1. Se foloseste un recipient care sa fie inalt, asa incat saramura sa acopere curcanul. Se lasa cu o seara inainte de preparare. 2. Se aseaza ingredientele de mai sus in curcan. 3. Se... »


    Curcan intreg la cuptor, fezandat in saramura
  • Muschi la tava


    Muschiul bine curatat de pielite se impaneaza cu usturoi, se leaga cu sfoara curata pentru a putea fi taiat in felii aspectoase cind este gata. Se adauga eventual putin piper, cimbru dupa gust, se... »


  • File de vita marinat in vin spumant


    Morcovul si ceapa se taie felii, apoi se pun intr-un vas impreuna cu vinul spumant, cimbrul si frunza de dafin. Se adauga fileul de vita si se lasa la marinat cel putin 12 ore. Marinata se... »


  • Muschi de porc a la Jamie


    Am taiat muschiul in doua ca sa incapa in cuptor. Am facut un amestec din usturoi cit cuprinde, sare marina grunjoasa, cimbru si doua ace de rozmarin si de salvie am uitat. Le-am batut la cap in... »


    Muschi de porc a la Jamie
  • Friptura-mancarica de fazan


    Am dezghetat fazanul si l-am taiat bucatele. l-am pus in apa cu putin otet pt cca 10 min. Intr-o tigaie, am pus toate verdeturile, alaturi de usturoi si 2 din cele 3 bucatele de slanina taiate... »


    Friptura-mancarica de fazan
  • Iepure cu prune uscate si bere


    Acoperiti prunele uscate (eu am pus si o mana de stafide) cu apa fierbinte si 2 linguri de bere si lasati sa stea. Puneti untul in oala (in cazul meu ceaun de fonta care trebuia inaugurat) Sarati... »


  • Friptura de miel glasata


    Se alege carne macra, se spala foarte bine, apoi se impaneaza cu fisii de costita, felii de morcovi, de telina. Se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se ruleaza bucata de carne astfel pregatita, se... »


  • Friptura de miel invelita


    Se scoate osul pulpei, se desface carnea cu lama unui cutit ascutit si se asaza intr-un vas de Jena. Se freaca bine carnea cu lamiie, apoi cu mujdei si cimbru. In tava se adauga o ceasca de ulei si... »


  • Friptura de vita


    Condimentam carnea. O punem intr-o oala antiaderenta in ulei, zeama de lime si ceapa taiata bucati mari. Intre oala si capac am pus o bucata de hartie de copt si am acoperit cu capacul oalei care... »


    Friptura de vita
  • Porcut la cuptor


    Taiem ceapa rondele, o dam cu sare si o punem la calit in ulei impreuna cu usturoiu intreg (catei) sa prinda o culoare aramie. Separat intr-un bol taiem carnea cubulete si o asezonam cu cimbru,... »


     Porcut la cuptor
  • Friptura de porc Peruzele


    Se face cate o crestatura pe suprafata carnii dar si in adancime si se introduc fructele uscate, cateii de usturoi, rozmarinul, fisticul. Se freaca cu cimbrul, se da un praf de piper si se unge cu... »


    Friptura de porc Peruzele
  • Frigarui de porc inabusite


    Se spala si se taie carnea in cuburi mai mici, slanina se taie felioare. Se infig pe frigaruie cuburile de carne, alternind cu feliile de slanina. Se sareaza, se pipereaza, apoi se asaza frigaruile... »


  • Cotlet de porc in sos de vin


    Bucata de cotlet se spala, se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 min., dupa care se aseaza intr-un vas potrivit de mare si se da la cuptor, la foc iute. Dupa circa 30 min. se adauga ceapa... »


  • Frigarui de muschi de vaca


    Se curata muschiul de vine si pielite, se taie in bucati mici cuburi (3-4 cm) se pune pe o farfurie, se presara cu piper, cimbru si usturoi si se inmoaie usor in ulei. Se infig bucatile in frigarui... »


  • Pui la cuptor


    Puiul se portioneaza in bucati potrivite care se aseaza intr-un vas termorezistent.Se condimenteaza cu sare si piper.Peste el adaugam rondele de morcov,si bucatele de ardei rosu si galben. Adaugam... »


    Pui la cuptor
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda