DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Iahnie de dovlecei (reteta vegetariana)


    O mancare de primavara pe care o poti prepara oricand...Ingrediente: 5 dovlecei potriviti, 2 cepe mari, 2 linguri de bulion de rosii, ulei, sare, cativa catei de usturoi, 2 legaturi de marar, o... »


    Iahnie de dovlecei (reteta vegetariana)
  • Conopida coapta (reteta lacto-vegetariana)


    Nu iti poti imagina cat este de buna pana nu vei incerca aceasta reteta...Ingrediente: o conopida mare (de circa un kilogram), 100 de grame de unt, o lingurita de cimbru uscat, sare, piper, un varf... »


    Conopida coapta (reteta lacto-vegetariana)
  • Budinca de smantana


    O reteta veche, dar foarte gustoasa.Ingrediente: 6 oua, 4 linguri de faina, 250 de grame de smantana, 100 de grame de cascaval sau telemea putin sarata, putin unt, nucsoara rasa, o lingurita de... »


    Budinca de smantana
  • Pizza de sarbatoare


    O reteta minunata. Blatul se face usor si este foarte spornic. Din ingrediente ies doua tavi mari (de aragaz) cu cea mai buna pizza de casa. Timp de preparare 30 minute, asteptare 30 de minute,... »


    Pizza de sarbatoare
  • Salata Nicoise - cea mai buna salata


    Salade Nicoise este preferata de cei din zona mediteraneana. Poate fi servita simpla sau impreuna cu felii de paine cu usturoi. Ingredientele sunt pentru 4-6 portii. Timp de preparare: 15... »


    Salata Nicoise - cea mai buna salata
  • Cozonac de curcan cu dovlecei (reteta din Provance)


    O reteta simpla, gustoasa si ieftina. Incearca si celelalte retete de cozonaci cu carne.Ingrediente: Pentru umplutura: 500 de grame de piept de curcan fara piele, trei dovlecei, o lingurita cu... »


    Cozonac de curcan cu dovlecei (reteta din Provance)
  • Bors de praz


    Ciorbele si supele de legume sunt recomandate in aceasta perioada. Pe de o parte, pentru ca reprezinta o sursa de vitamine si minerale, pe de alta pentru ca sunt sarace in calorii. Poti incerca si... »


    Bors de praz
  • Gutui umplute cu carne si nuca


    Este o reteta cu aer oriental, speciala si rafinata, dar deloc greu de facut.Ingrediente: opt gutui mari, 600 grame pulpa de porc, 100 grame nuca, cimbru, o lingura de zahar, un pahar de vin rosu,... »


    Gutui umplute cu carne si nuca
  • Rulada de curcan cu prune si sos de migdale


    O reteta de gala! Secretul, pe care il stim doar noi, este ca se face foarte usor. Ingrediente: trei pulpe superioare de curcan, 20 prune uscate (eventual afumate), doua lingurite de mustar, o... »


    Rulada de curcan cu prune si sos de migdale
  • Coaste de porc cu varza rosie cu mere


    Au tot ce le trebuie - si traditie, si rafinament. Excelente ca antreu, merg si ca fel de baza, mai ales daca ai gurmanzi la masa. Practic nu au nevoie de garnitura, dar daca vrei sa imbogatesti... »


    Coaste de porc cu varza rosie cu mere
  • Supa crema de castane si crema de hrean


    Este o supa eleganta care merita servita la o masa speciala. Se potriveste unui dineu, unde scopul este sa-ti lasi fara replica mesenii! Cantitatile sunt pentru sase portii. Serveste supa in... »


    Supa crema de castane si crema de hrean
  • Cozonac de carne cu miez de branza


    Nu mai laud acest fel de mancare, dar te rog sa-l incerci. Este gata in maxim 30 de minute si rezulta doua tavi, adica opt-zece portii.Ingrediente: 400 de grame de carne de vaca, o ceapa mare, un... »


    Cozonac de carne cu miez de branza
  • Crap cu sos


    Un mod extrem de usor de a prepara pestele. Este o reteta care se preteaza excelent la crap.Ingrediente: un crap de 750 de grame – un kilogram, ulei, doua cepe albe, mari, 4-5 catei usturoi,... »


    Crap cu sos
  • Bors de legume


    Aromat si sanatos. O adevarata infuzie de vitamine.Ingrediente: 3-4 cartofi, 2 cepe, 2 morcovi, o radacina de patrunjel, o telina potrivita, o varza mica, jumatate de litru de bors, doua linguri de... »


    Bors de legume
  • Rosii uscate in ulei


    Se prepara in doua etape. Este o reteta ceva mai scumpa, dar delicioasa si cu mult mai ieftina si mai buna decat produsele "de gata" oferite de magazine.Ingrediente: 2 kg rosii (mici,... »


    Rosii uscate in ulei
  • Gogonele in saramura


    Foarte bune, foarte usor de facut. Pot fi pastrate si in borcane mari, clasice, de muraturi, dar si in recipiente de capacitate mai mica, care se inchid cu capac infiletat.Ingrediente: 5 kg... »


    Gogonele in saramura
  • Verdeturi proaspete, toata iarna


    Plec de la vorbele bunicii si dau mai departe sfaturile ei. Nimic nu se compara cu aroma patrunjelului proaspat in supa, in ciorba sau in mancare. Ce sa mai vorbim despre leustean, fara de care... »


    Verdeturi proaspete, toata iarna
  • Bucataria fara foc, o solutie naturista


    Despre cereale, fructe, nuci si zarzavaturi, se spune ca sunt dieta aleasa de Dumnezeu pentru oameni. Acestea, pregatite in mod cat mai simplu si natural (fara foc), sunt cele mai sanatoase si mai... »


    Bucataria fara foc, o solutie naturista
  • Castraveti in saramura cu hrean


    Poti incerca si varianata cu hrean sau pe cea cu plante aromate.Ingrediente: 5 kg castraveti, o legatura de marar uscat, cinci - sase radacini de hrean potrivite, apa, sare (proportia este de o... »


    Castraveti in saramura cu hrean
  • Pranzul sicilienilor


    ... sau cum i-ar spune un sicilian autentic “mozzarella melanzano”, o teribil de gustoasa asociere intre branza traditionala a italienilor si legumele sfarsitului de vara.Ingrediente: 1... »


    Pranzul sicilienilor
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda