DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Taitei picanti, cu sunca si ciuperci


    Se fierb taiteii o jumatate de ora, se spala cu apa rece si se scurg. Separat se pregatesc ciupercile : se spala in mai multe ape reci, se ¡ie felii subtiri si se pun sa scada pe foc mic, cu... »


  • Paste cu fructe de mare


    Se fierb spaghetele in apa sarata (se lasa putin crocante). Se adauga o lingura de ulei in apa pentru a nu se lipi. Se strecoara apa, insa nu se clateste cu apa rece, ci se lasa sa stea in... »


  • Spaghete cu ansoa, ardei iute si pangritata


    Mai intai faceti pangritata. Puneti uleiul de masline intr-o tigaie incinsa, cu fundul gros. Adaugati usturoiul si cimbrul tocat la calit iar apoi pesmetul la rumenit. Amestecati timp de cateva... »


  • Farfalle cu varza creata, pancetta, cimbru si mozzarella


    Intr-o tigaie, prajiti pancetta in putin ulei de masline pana ce se rumeneste usor. Adaugati usturoiul maruntit si cimbrul si lasati-le pana se inmoaie. Adaugati varza creata tocata marunt in... »


  • Pappardelle cu ciuperci, cimbru, sos de rosii si mascorpone


    Puneti ciupercile uscate intr-un bol mic si adaugati aproximativ 285 ml de apa clocotita. Asigurati-va ca toate ciupercile sunt cufundate in apa si lasati-le asa 10-15 minute. Puneti uleiul de... »


  • Tortellini cu dovleac, busuioc si ricotta


    Taiati dovleacul in jumatate. Tocati marunt jumatate, iar restul tocati-l bucati mai mari . Puneti dovleacul intr-un vas, impreuna cu busuiocul, ricotta si cea mai mare parte din parmezan.... »


  • Farfalle cu anghinare, parmezan si smantana


    Taiati bulbii de anghinare in jumatate. Incingeti uleiul de masline intr-o tigaie si adaugati usturoiul si cimbrul. Adaugati apoi anghinarea si caliti la foc mic, fara a lasa sa se rumeneasca, pana... »


  • Lasagna cu urda


    Se curata ceapa, se toaca marunt, se caleste in uleiul incins pana devine sticloasa si se adauga carnea tocata, apoi se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si busuioc. Se stropeste cu apa calduta... »


  • Cannelloni de primavara


    Telemeaua de vaca, urda, smantana, branza de vaci, ouale si mararul se paseaza cu blenderul. Se topeste untul, se adauga faina cernuta si laptele caldut si se condimenteaza cu un praf de sare si un... »


  • Pizza cu blat crocant


    Se cerne faina intr-un bol, se adauga drojdia stinsa in 2 linguri de lapte dulce si caldut, sarea, uleiul, apa minerala si iaurtul. Se framanta bine si se obtine un aluat elastic, apoi se lasa sa... »


  • Paste cu sos


    Se toaca ceapa foarte marunt si se pune la rumenit cu untul; sunca se taie in fisii subtiri si se pune peste ceapa care se rumeneste; apoi se adauga si ciupercile netaiate; separat se face un... »


  • Pizza


    Compozitia se introduce in tava bine unsa si tapetata si peste ea se adauga salam, sunca ciuperci etc. taiate marunt. Peste toate acestea sa mai adauga 2 oua batute impreuna cu 1/2 pahar de suc... »


  • Super PIZZA


    Se amesteca drojdia cu apa calduta si se adauga o lingurita de ulei. Se amesteca intr-un castron faina cu compozitia din cana (drojdie si apa). Se lasa la crescut 15 minute in tava de pizza... »


  • Spaghetti picante


    Pentru spaghete: se pune putina sare in apa in care se fierb spaghetele iar cand sunt gata se scurg de apa si se pune putin unt sau margarina intr-o cratita pentru a le cali. Pentru sos: intr-o... »


  • Paste cu sos ragu


    Pastele se fierb in apa cu sare, se clatesc si se scurg. Intr-o tigaie se pun: uleiul usturoiul si ceapa taiate marunt si se calesc la foc mic pana se inmoaie dupa care se adauga ardeiul rosu taiat... »


  • Salata de paste


    Cubuletele de vinete se prajesc intr-o lingura de ulei. Ardeii copti, decojiti si taiati feliute se pun la prajit intr-o lingura de ulei, spre sfarsit se adauga usturoiul tocat si se mai lasa putin... »


  • Pizza cu carnati taranesti


    Blat:drojdia se amesteca cu apa calduta pana se dizolva.Se adauga faina, uleiul si sarea si se framanta pana se leaga ca un aluat care se lasa la dospit 20 min. Intre timp se prajesc carnatii in... »


  • Pizza extra cheese


    1. Am dizolvat drojdia in laptele caldut, am turnat peste faina si celelalte ingrediente si am framantat cam 5 minute. 2. Pe blatul de lucru uns cu ulei, am intins o foaie de marimea unei tavi de... »


  • Lasagne cu dovlecei


    Dovleceii se spala si se taie felii cit mai subtiri (cel mai bine cu razatoarea) Se amesteca brinza Philadelphia cu laptele, frisca, verdeata si parmezanul ras. Se sareaza si se amesteca totul cu... »


  • Escalop cu ciuperci si sos de vin


    Se spala carnea, se curata si se taie in bucati. Bucatile se sareaza si se bat cu batatorul de lemn. Se dau apoi prin faina si se prajesc in unt, la care se adauga si trei linguri de apa. Se scot... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda