Retete

  • Lipie cu ciuperci picante


    Framantati din ingredientele pentru lipie un aluat potrivit de tare si lasati-l 30-40 de minute la dospit. Intre timp, curatati, spalati si scurgeti bine de apa ciupercile, apoi taiati-le in... »


  • Vrabioara de vitel cu ciuperci


    Curatati vrabioara de pielite si tendoane, spalati-o, scurgeti-o de apa si stergeti-o cu un servet de bucatarie. Taiati carnea in felii de circa 2cm grosime si presarati-o cu piper, boia de ardei... »


  • Ciuperci de camp la tava, cu usturoi, unt si cimbru maruntit


    Preincalziti cuptorul la 220 de grade (treapta 7 la cel pe gaz). Zdrobiti intr-un pisalog cimbrul, ardeiul iute si putin usturoi. Stoarceti deasupra sucul de lamaie si turnati uleiul de masline. Cu... »


  • Ciuperci in sos de vin cu orez


    Curatati ciupercile, spalati-le, scurgeti-le bine de apa si taiati-le in feliute. Curatati ceapa si ardeiul, spalati-le si tocati-le julienne. Caliti ceapa impreuna cu ardeiul in uleiul incins... »


  • Tocanita de ciuperci cu inimi si pipote


    Se pun la fiert pipotele si inimile, se caleste ceapa impreuna cu ardeiul si ciupercile. Intrucat ciupercile lasa multa apa se asteapta pana scade un pic mancarea. Dupa ce a scazut se adauga... »


  • Ciuperci cu sos de smintina si mirodenii


    Se taie ceapa marunt, se prajeste, se pun ciupercile taiate peste ceapa, la care se adauga putina vegeta, sare, piper, cimbru. Se pune o cescuta cu apa, cind scade se da la o parte. Se bat separat... »


  • Tocanita de ciuperci "a la Leleanca"


    Ciupercile se toaca cubulete. Se fierb in in apa cu sare si se scurg. Se toaca marunt cepa si se caleste in ulei. Se curata ardeii de seminte, se taie in fasii subtiri, se adauga peste ceapa si se... »


  • Iepure cu ciuperci


    Carnea de iepure se tine la bait circa 12 ore, se zvanta, se portioneaza si se sareaza. Ciupercile proaspete se spala si se taie lame. Ciupercile conserva se scurg de lichid, se spala si se taie... »


  • Iepure cu bureti iuti


    1. Se taie carea de iepure in bucati potrivite, se presara cu sare si piper si se prajeste in 50 ml de ulei pana cand se rumeneste bine pe toate partile. 2. Separat se calesc in 50 ml de ulei... »


  • Ciuperci marinate


    Se spala ciupercutele, se pun intr-o craticioara cu uleiul, foile de dafin, piperul si sarea, si se lasa sa dea cateva clocote. Se adauga apoi zeama de lamaie si se fierb la foc mic 15 min. La... »


  • Champignons a la greque


    Se dizolva zaharul sau edulcorantul in vin. Se curatza ciupercile si se taie felii (sau se scurg de zeama daca sunt din conserva). Se stoarce lamaia. Se dinstuie ceapa in uleiul de masline. Se... »


  • Ciuperci si varza cu vin alb


    Inabusiti ciupercile intr-o tigaie de teflon, amestecindu-le des. Adaugati vinul, condimentele, amestecati bine, apoi adaugati si varza. Acoperiti cu un capac si lasati cca 10 min la foc mic. »


  • Friganele cu ciuperci


    Curatam in prima faza ciupercile. Picioarele se scot si se toaca; se amesteca impreuna cu de branza de vaci, adaugand leurda. Se sareaza si se pipereaza dupa gust. Cu aceasta compozitie se umple... »


  • Friganele cu legume


    Fierbem putin varza in apa cu sare inainte de a o pune pe gratar. Taiem rondele legumele. Infasuram varza una cate una in felii de slanina si le tragem pe frigarui alternand cu zuchini, vanata,... »


  • Frigarui din file de porc


    Carnea de porc se taie in felii subtiri, se bate putin si se adauga sare. Slanina se taie felii subtiri, ceapa se curata, iar ardeiul se taie cubulete. Peste carnea de porc se aseaza pe rand... »


  • Frigarui din carne de berbec


    Carnea se pune intr-un vas mare si se opareste cu apa clocotita ca sa-si piarda mirosul. Se taie apoi felii cu latura de 4-5 cm, se infig pe o frigare dupa ce s-au sarat si s-au uns cu ulei,... »


  • Frigarui de pui cu salata verde


    Se curata pieptul de pui de pielite, se spala in cateva ape si se taie cubulete. Se condimenteaza cu sare, piper, boia iute si dulce, se ung cu putin ulei, se presara cimbru si se lasa la rece.... »


  • Frigarui


    Se taie carnea in cuburi potrivite si se infasoara in felii de bacon. Se taie ceapa in bucati patrate, ardeiul in cuburi, se pudreaza toate cu condimente si se aseaza toate alternativ pe frigarui.... »


  • Risotto cu cimbru si mascarpone


    Coaceti capatanile de usturoi intregi la 230 grade Celsius sau pe treapta a 8-a la cuptorul pe gaz, timp de circa 30 de minute, pana se inmoaie. Separati cateii si stoarceti compozitia dulce.... »


  • Risotto alb cu felii de prosciutto si branza de capra


    Adaugati cimbru atunci cand preparati risotto.Spre sfarsit adaugati branza de capra. »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda