DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Sarmale din orez


    Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in tigaie cu 3-4 linguri de ulei. Se adauga ardeii precum si rosiile maruntite, curatate de pielita si seminte si se lasa sa fiarba totul. Se presara... »


  • Pilaf dietetic foarte gustos


    Se fierb legumele feliate. Orezul se fierbe in apa ramasa de la legumele fierte, se adauga uleiul (un pilaf gras e mai gustos, dar prea gras e gretos si nesanatos) si mararul tocat marunt. Dupa ce... »


  • Orez de week-end


    Se taie cubulete medii cartofii, morcovii si ceapa. Se pun intr-o oala cele doua cani de orez, la care se adauga 6 cani de apa. Se pun peste orezul in apa cartofii si morcovii, si se dau apoi la... »


  • Sarmalute de post


    Tocam ceapa, dam pe razatoarea mica radacinoasele (pastarnacul, radacina de patrunjel, morcovul). Ceapa se pune la calit, iar dupa 3-4 minute se adauga si radacinoasele, se mai lasa 5 minute apoi... »


  • Ardei umplut la tava


    -pieptul tiata cubulete il lasam sa steie 30 minute in condimente; -taiam ceapa marunt si o calim putin in ulei de masline impreuna cu morcovul ras; -adaugam pieptul taiat cubulete si amestecam... »


  • Sepie umpluta


    Muiem feliile de paine in apa. Tragem pielea de pe sepie, o clatim cu apa rece, o spalam si in interior, apoi o scurgem. Maruntim tentaculele, ceapa si usturoiul. Sunca se taie in fasii subtiri. Se... »


  • Scoici la tigaie cu sparanghel si praz tanar


    Opariti sparanghelul si prazul in apa sarata clocotita timp de cateva minute sau pana cand se inmoaie si apoi scurgeti apa. Incingeti o tigaie mare neaderenta si turnati putin ulei de masline.... »


  • Rasol de midii


    Midiile se fierb in vin, impreuna cu ceapa tocata, usturoiul maruntit, patrunjelul tocat, cimbrul si arpagicul . Se potriveste la gust cu sare si piper. Dupa ce cochiliile s-au deschis, se scot... »


  • Midii cu orez


    Midiile se fierb cu vin alb, sare si apa in cantitate cat sa le acopere. Se lasa pe foc, pana se deschid bine. Se scot din vin, se desprinde usor carnea si se pune intr-un castron. In vin se pune... »


  • Scoici umplute


    Scoicile se pun in cuptorul incinsc, ca sa se deschida. Se scot din cochilii si se spala foarte bine in mai multe ape ca sa nu mai ramana nisip. Se taie si se arunca partea neagra si se fierb cu... »


  • Linguini cu midii


    Midiile se lasa in apa rece timp de 1 -1,5 ore. Dupa aceea se pun intr-o cratita mare in care este ulei de masline fierbinte. Se arunca in uleiul foarte incins midiile (atentie va sari uleiul la... »


  • Pastravi cu gutuie si cartofi la cuptor


    In vasul de la blender am pus cimbru, patrunjel, sare, piper, praz, ulei si cu ajutorul blenderului am facut o pasta verde. Am taiat legumele felii. Am uns tava cu ulei si am asezat pastravii... »


  • Frigarui cu carne de caprioara


    Cu o zi inainte de preparare maceram carnea, iar prunele uscate le inmuiem in vin rosu. Crestam feliile de carne si le ungem pe interior cu busuioc, punem in crestaturi 3-3 bucati de prune uscate... »


  • Iepure de camp cu sos vanatoresc


    Pulpele de iepure de camp se pun cu o seara inainte la marinat: zarzavatul curatat se taie rondele, se pune ceapa si se toarna deasupra 50 ml otet si apa, sare, piper boabe, frunze de dafin,... »


  • Friptura pe gratar cu muschi de caprioara


    Marinam carnea de caprioara 10—12 ore intr-un amestec de apa, vin, otet, usturoi si cimbru. Amestecul lichid trebuie sa acopere bine carnea, care se intoarce dupa citeva ore, batind-o usor... »


  • Mancare de potarnichi cu ciuperci


    Potarnichile se curata si se spala, apoi se pun cu ulei fierbinte intr-un vas sa se rumeneasca pe foc mic. Se intorc din cand in cand si se lasa sa se rumeneasca uniform. In alt vas se pune ulei cu... »


  • Iepure impanat, la cuptor


    Iepurele se impaneaza cu bucati de usturoi si sunculita si se presara cimbru, piper si sare deasupra. Astfel pregatit, se lasa la fezandat 1-2 zile. Se pune in tava, se stopeste cu ulei sau grasime... »


  • Cotlete de mistret


    Carnea de mistret se marineaza in vin alb amestecat cu otet, ulei, felii de morcov, ceapa tocata, cu cimbru, sare si piper. Se marineaza cotletele timp de doua zile. Apoi se scot din marinata, se... »


  • Budinca de iepure


    Carnea de iepure, cea de porc, precum si sunca se macina. Se sareaza, se pipereaza si se adauga cimbru. Se amesteca apoi cu 100 gr slanina taiata bucatele mici si se adauga vinul. Se tapeteaza o... »


  • Budinca de iepure


    Ceapa tocata marunt se pune la calit in unt fierbinte. Se adauga carnea de iepure si slanina tocata. Se ia de pe foc, se adauga sare, piper, putin cimbru, vin, galbenusurile si albusurile batute... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda