Retete

  • Carnati cu slana si usturoi ca la mama acasa - Culinar.ro


    Intestinele de porc se spala intai cu apa rece, apoi se tin in apa fiarta si se spala iar cu apa rece, frecandu-se cu malai. Apoi se tin in apa cu otet timp de trei- patru ore. Carnea de porc se... »


  • Branza de oaie marinata pe gril - Culinar.ro


    Spalam rosiile si tuchiniul cu 4-5 ore inainte de preparare si le feliem. Pisam usturoiul, il amestecam cu 4 linguri de ulei de masline si cu putin piper macinat. Taiem branza in 8 felii, le... »


  • Sunculita cu mere - Culinar.ro


    Feliile de carne se usuca pe hartie absorbanta si se condimenteaza cu piper. Se incalzeste bine tigaia (daca se prajeste carne se pune putina untura). Se prajesc feliile pe ambele parti, cate un... »


  • Ardei umpluti cu branza de oaie - Culinar.ro


    Scoatem samburii din ardei, ii taiem in jumatati si ii scurgem. Oparim rosiile doua minute in apa sarata, le scoatem si le decojim, le scoatem samburi si le taiem cubulete. Incalzim jumatate din... »


  • Specialitate cu dovleac - Culinar.ro


    Inmuiem ceapa razuita si usturoiul in margarina, adaugam dovleacul si condimentele si fierbem amestecand continuu pana se evapora zeama. Captusim cu hartie de copt o ta. Ungem fiecare foaie de... »


  • Rosii umplute cu branza de vaci - Culinar.ro


    Se taie un capacel fiecarei rosii, apoi se scobesc cu o lingurita, avand grija sa nu se rupa coaja. Se toaca marunt verdeata, care se amesteca apoi in mixer cu branza de vaci, adaugandu-se ulei,... »


  • Rosii „acordeon" - Culinar.ro


    Rosiile se taie rondele subtiri, fara ca acestea sa fie, insa, preparate complet. Se aseaza intre ele cate o feliuta de ou fiert se servesc cu maioneza. Maioneza se poate inlocui cu un sos... »


  • Omleta rulata in stil japonez - Culinar.ro


    Ompleta rulata in stil japonez contine sos soia, cascaval ras, piper si putin cimbru. Se amesteca toate ca la o omleta obisnuita. Se unge o tigaie antiaderenta cu putin ulei, am pus un polonic din... »


  • Vinete umplute - Culinar.ro


    Se spala vinetele, se indeparteaza codita si se taie in doua, pe lungime. Se presara in interior cu putina sare si se lasa o jumatate de ora pe hartie pergament, pentru a se scurge. Se spala... »


  • Budinca de cartofi - Culinar.ro


    Calim ceapa si usturoiul tocate intr-o lingura cu ulei si putina apa putin apa. Curatam si taiem cartofii si dovleceii felii. Ungem o tava cu restul de ulei si aseaza cartofii, ceapa si dovleceii... »


  • Oua picante la borcan - Culinar.ro


    Se da in fiert 1 I apa cu 2 ardei iuti, 2 lingurite cimbru, 3 foi de dafin, 2 lingurite chimen si 1 lingurite sare. Lasam sa fiarba la foc moale 10 min. Se ciocnesc 8 oua fierte tari. Se asaza... »


  • Rulada festiva - Culinar.ro


    Carnea se pune intr-un vas,se acopera cu vin,se pun condimente (cimbru,ienupar,foi de dafin,piper,coriandru,sare,etc),se acopera ermetic si se lasa in frigider doua ore. Carnea se taie (ca o carte... »


  • Antipasto cu creveti - Culinar.ro


    Intr-un vas se pun crevetii, zeama de lamaie, uleiul, usturoiul, cimbrul si menta. Se lasa la frigider circa 30 minute. Dupa o jumatate de ora se incinge o tigaie si se pun crevetii marinati la foc... »


  • Chec cu ciuperci - Culinar.ro


    Se calesc in ulei ceapa si ciupercile. Se pun condimentele, verdeata. Se lasa sa se raceasca, apoi se incorporeaza galbenusurile, faina si albusurile batute spuma. Se coace in tavi de cozonac... »


  • Terina de pui - Culinar.ro


    3 oua se fierb tare 10 minute. Ceapa mica se toaca marunt si se caleste 5 minute in ulei, fara sa se aureasca. Se lasa la racit. Kaiserul de prajeste pe gratar. Se toaca pieptul de pui si feliile... »


  • Terina de Branza - Culinar.ro


    Am taiat ardeiul marunt si l-am pus intr-un vas cu putina apa, fara sa fiarba, atat cat sa iasa un pic zeama (si sa nu-mi faca crema rosie). Am scurs bine ardeii. Am amestecat philadelphia cu... »


  • Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan) - Culinar.ro


    1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu gauri mici, impreuna cu circa 300 g ceapa taiata marunt si calita in... »


  • Rozete cu carne si branza - Culinar.ro


    Se curata ceapa si se taie marunt. (Eu am calit-o in putin ulei, am adaugat si carnea tocata,le-am calit impreuna si am condimentat cu sare si piper). Se taie cascavalul cubulete. Se spala si se... »


  • Copane de pui in crusta de cartofi - Culinar.ro


    Amestecati la un loc cartofii piure, cartofii rasi, oul si cimbrul...data viitoare nu mai pun cimbru, ca nu prea mi-a placut...a avut o aroma prea puternica... Asezonati cu sare si piper: Dati... »


  • Chec de carne - Culinar.ro


    Taiem morcovii si ceapa marunt si ii punem la calit cu ulei (puteti adauga si dovlecei, ceapa verde sau ciuperci). Apoi adaugam usturoiul taiat marunt si cimbru. Carnea se amesteca cu ketchup, oua... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda