Retete

  • Ciuperci umplute - Culinar.ro


    1. Cureti ciupercile de pielita si le indepartezi piciorusele. 2. Speli ciupercile si le pui intr-un castron cu apa calduta si putin otet. 3. Dai pieptul de pui prin masina de tocat sau il tai... »


  • Tarta cu sunca si costita - Culinar.ro


    Framantaun aluat din faina,unt ,ou,cascaval,sare.Taie sunca si costita si rumeneste-le.Pune peste aluat sunca si costita si ardeii grasi taiatii fasii.Toarna ouale batute spuma cu smantana,cascaval... »


  • Conopida la cuptor - Culinar.ro


    Cuptorul se incalzeste la 190°C. Conopida se opareste in apa fiarta cu sare 5 minute si se lasa sa se stoarca bine. Uleiul se pune la incins intr-o tigaie, se adauga faina, se ia de pe foc si se... »


  • Frigarui cu creveti - Culinar.ro


    Preparare: se face o marinata din ulei, vin, otet, sucul unei jumatati de lamaie, sare, piper, cimbru, foaie de dafin. Se taie bucati pestele, iar crevetii se decortica, apoi se pun cateva ore in... »


  • Peste la cuptor - Culinar.ro


    Se spala pestele, se taie bucati se pune intr-o tava unsa cu ulei cartofi taiati rotund, morcov, ceapa si dupa aceea pe aceastea se aseaza pestele peste care se adauga cimbru usturoi, bulionul,... »


  • Crema (pasta) de rosii - Culinar.ro


    Decojeste rosiile dupa ce in prealabil le-ai oparit putin,pentru a-ti fi mai usor.Taie-le in patru si pune-le intr-o tava unsa cu ulei de masline,Peste ele adauga usturoiul,pisat,celelalte... »


  • Sardine marinate - Culinar.ro


    Se caleste in unt ceapa si usturoiul pana ce devin aurii. Se adauga lamaile taiate felii, condimentele si verdeturile, mustarul, vinul, otetul, cognacul si un pic de apa. Se amesteca si se verifica... »


  • Limba cu sos Ragu - Culinar.ro


    Zarzavatul, ras prin razatoarea cu gauri mari, impreuna cu ceapa, se calesc 2 minute, in tot untdelemnul. Totul se stinge cu 1/2 l supa in care a fiert limba sau cu apa, lasindu-le sa fiarba,... »


  • Chek de carne - Culinar.ro


    Carnea se toaca. Intr-o cratita se caleste ceapa taiata marunt. Cand ceapa s-a calit se adauga si carnea tocata si se caleste pana isi schimba culoarea devenind din rosiatica albicioasa. Cand s-a... »


  • Tarta cu dovlecei si brinza de oaie - Culinar.ro


    Se spala dovleceii, se dau pe razatoarea mare si se calesc 5 minute in 3 linguri de ulei incins, amestecand intruna. Se intinde aluatul in tava de aragaz, se-nteapa din loc in loc cu furculita, se... »


  • Chiftelute grecesti - Culinar.ro


    Piinea se moaie in apa se stoarce si se amesteca cu carnea tocata, patrunjel, ceapa maruntita, ouale si condimente. Se coc chiftelute mici. Cartofii se curata si se rad. Se amesteca cu un ou si o... »


  • Fire de omleta - Culinar.ro


    Ouale se bat cu celelaltee ingrediente. Compozitia se pune intr-o punga de plastic. Se face o gaura foarte mica intr-un colt al pungii. Se punee ulei la incins într-o tigaie. In uleiul incins se... »


  • Pasta aromata de cartofi - Culinar.ro


    Cartofii se curata de coaja, se taie cubulete si se fierb. Se scurg de apa si cit sunt inca fierbinti se paseaza si se amesteca usor cu untul si smintina. Se obtine un piure. Ceapa se curata si se... »


  • Ciuperci cu maioneza si usturoi - Culinar.ro


    Se oparesc ciupercile si se curata de pielite, dupa care se lasa la racit si la scurs. Se pot folosi si ciuperci de la cutie. Intre timp se curata usturoiul si se piseaza, dupa care se freaca cu... »


  • Salam dietetic - Culinar.ro


    Se da carnea de doua ori prin masina de tocat. Orezul fiert se amesteca cu carnea, usturoiul pisat, cimbrul si putin piper. Se adauga albusurile, se ruleaza intr-un tifon umed care se innoada la... »


  • Sos consistent de naut - Culinar.ro


    Punem nautul la inmuiat in apa timp de 12 ore. Apoi se pune la fiert in apa cu un praf de sare, foile de dafin si crengutele de cimbru. Dupa ce a fiert il scurgem si il trecem prin masina de tocat.... »


  • Sos picant din rosii - Culinar.ro


    Se spala rosiile, se rup in doua si se trec prin pasatrice, pentru a separa bine semintele de pulpa. Sucul obtinut se pune intr-un vas mare si se da in clocot, cu o ceasca de ulei si o lingura de... »


  • Sos de creveti cu carne de porc - Culinar.ro


    Muschiul se spala, se curata si se taie in cubulete. Se incinge uleiul si se pune carnea la rumenit. Dupa ce s-a patruns bine, se scoate pe o farfurie si se pastreaza acoperita cu un capac. Se... »


  • Sos de ciuperci cu vin - Culinar.ro


    Se pun intr-o cratita, cu o lingura de unt, un morcov si o ceapa taiate marunt, putin cimbru si o frunza de dafin. Se tin pe foc, amestecand pana ce ceapa si morcovul incep sa se rumeneasca. Se... »


  • Sos de vin - Culinar.ro


    Se pun intr-o cratita cu o lingura de unt, un morcov si o ceapa taiate marunt, putin cimbru si o frunza de dafin. Se tin pe foc, amestecand pana ce ceapa si morcovul incep sa se rumeneasca. Se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda