Retete

  • Sos dulce-picant pentru paste - Culinar.ro


    Tocam destul de grosolan ceapa, ardeii, morcovii si carnea. Punem initial la calit ceapa si carnea si le lasam pana isi schimba carnea culoarea. Adaugam ardei si morcovii si lasam la foc mic pana... »


  • Sos Gravy - Culinar.ro


    Uuntul si faina se pun la calit un pic, nu lasati sa se maroneasca faina. Intre timp puneti la fiert vinul, supa, condimentele si ierburile, pana ajung la punctul de fierbere, nu lasati sa... »


  • SOS BRUN(SPANIOL) - Culinar.ro


    Oasele se taie in bucati, se spala si se usuca la foc moderat in cuptor. Morcovii, pastarnacul, telina, ceapa si usturoiul se curata si se taie felii subtiri. Pasta de tomate se dilueaza cu 100 ml... »


  • Sos Marinara - Culinar.ro


    Se curata usturoiul, se taie in felii subtiri si se prajeste usor in uleiul de masline. Se amesteca toate ingredientele si se fierbe compozitia timp de o ora, la foc mic, amestecandu-se din cand in... »


  • Sos indian - Culinar.ro


    Ceapa taiata felii subtiri se rumeneste cu faina in unt. Se adauga radacina de patrunjel si frunzele de telina taiate marunt, cimbru farimitat, foaia de dafin pisata, sarea si boiaua. Se lasa sa... »


  • Sos din sunca, vin alb si cimbru - Culinar.ro


    Se pune untul intr-o craticioara in baia de apa impreuna cu ceapa si arpagicul. Se adauga, amestecind mereu in acelasi sens, galbenusurile, un praf de sare, piper si zeama de lamiie. Nu se lasa sa... »


  • Sos picant de rosii cu mustar - Culinar.ro


    Se pune faina in uleiul incins, amestecind repede cu o lingura de lemn; dupa 2-3 minute se stinge cu o ceasca de supa, se adauga pasta de rosii, mustarul, zaharul ars separat intr-o tigaita si... »


  • Sos chinezesc - Culinar.ro


    Se face un rintas din ulei si faina, care se stinge cu o ceasca de supa. Se adauga mustarul si bulionul, amestecind mereu si zaharul, care s-a ars intr-o tigaita separata. Sa nu se uite sarea,... »


  • Sos de rosii condimentat - Culinar.ro


    Se curata legumele, se dau pe razatoare si se calesc in 50 gr. unt. Cind sint rumenite se adauga rosiile curatate de coaja si taiate marunt (iarna se inlocuiesc cu doua linguri de bulion), cimbru... »


  • Salata asortata - Culinar.ro


    Legumele se spala, se feliaza, se condimenteaza si se lasa de pe o zi pe alta, se adauga hrean si cimbru. a doua zi se pun in borcan. »


  • Muraturi picante - Culinar.ro


    La 1 l otet de vin se adauga 2 l de apa, 50 gr sare si 50 gr miere sau zahar, 10 boabe de piper, 15 boabe ienibahar, cimbru, flori de marar si foi de dafin dupa gust. Se curata si se spala toata... »


  • Pepeni verzi murati - Culinar.ro


    Se ung peretii unui butoias cu usturoi pisat, dupa care se asaza pepenii intepati din loc in loc. Se pun intre ei legumele taiate felii, gogonele si felii de mere. Se adauga catei de usturoi iar... »


  • Muraturi asortate - Culinar.ro


    Legumele trebuie sa fie frumoase si nepatate cele atinse inlaturandu-se. Pe fundul borcanului se pun cele care arata mai bine si deasupra cele mai coapte pentru a se consuma primele. Eu folosesc... »


  • Varza murata - Culinar.ro


    Se alege varza frumoasa, tare la pipait si fara frunze rasfirate.Se pune dupa cateva zile de stat pe balcon ca sa se mai lase. Perioada potrivita este inainte de a se lasa bruma, spre sfarsitul lui... »


  • Castraveti in saramura - Culinar.ro


    Pregatirea borcanelor este foarte importanta. Se spala cu apa fierbinte si detergent dupa care se clatesc in multe ape. Se aseaza borcanele pe cutite si se infierbanta apa. Se toarna cu ajutorul... »


  • Gogonele in saramura - Culinar.ro


    Intr-un borcan de 5 l se aseaza gogonelele si se pune apa peste ele cat sa ajunga la buza borcanului. Se rastoarna apa intr-o cratita si se adauga 1 cana cu zahar (cana e cam de 300 ml pana in... »


  • Ardei murati umpluti cu varza - Culinar.ro


    Cantitatile le fac totdeauna dupa ochi. Ca si condimente de amestecat cu varza este cimbru si un strop de amestec de frunze uscate de oregano si busuioc, mai puneam bucati de tulpini de marar, din... »


  • Tarta cu legume - Culinar.ro


    Prima data trebuie sa framantam margarina taiata cu bicarbonatul stins in otet, un praf de sare, apa calduta si faina proaspata cernuta. Acoperim cu un servet si lasam sa creasca o ora. Calim... »


  • Placinta marocana cu branza - Culinar.ro


    Ceapa se taie marunt si se caleste in cele 4 linguri de ulei. Nucile si migdalele se taie mare. Branza se taie cubulete. Coriandrul se taie marunt ( am numarat 10 fire, carora le-am rupt cozile... »


  • Tarta cu ardei si ton - Culinar.ro


    Incepem pregatirea acestei retete prin pregatirea aluatului. Se amesteca toate ingredientele, fara a se framanta si se baga la frigider 30 minute. Pentru umplutura se pun ardeii la calit, impreuna... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda