DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Tocana de miel cu cartofi


    Ingrediente si cantitati: 1 pulpa de miel dezosata, taiata in cubulete mari, cu aproape toata grasimea indepartata; 4 linguri de grasime de miel sau ulei vegetal; 1/2 de cana cu vin rosu; 2 linguri... »


    Tocana de miel cu cartofi
  • Pui picant cu piure de caise coapte


    Un fel de mancare care poate face parte dintr-un meniu festiv, dar la fel de bine si din cel al unei zile de duminica.Ingrediente: 1 kg caise, patru jumatati de piept de pui, fara piele, dar cu... »


    Pui picant cu piure de caise coapte
  • Pui picant cu piure de caise coapte


    Un fel de mancare care poate face parte dintr-un meniu festiv, dar la fel de bine si din cel al unei zile de duminica.Ingrediente: 1 kg caise, patru jumatati de piept de pui, fara piele, dar cu... »


    Pui picant cu piure de caise coapte
  • Pui picant cu piure de caise coapte


    Un fel de mancare care poate face parte dintr-un meniu festiv, dar la fel de bine si din cel al unei zile de duminica.Ingrediente: 1 kg caise, patru jumatati de piept de pui, fara piele, dar cu... »


    Pui picant cu piure de caise coapte
  • Pui cu verdeturi si caise


    Un preparat usor de facut si foarte gustos.Ingrediente: patru bucati jumatati de piept sau patru pulpe de pui, cu os dar fara piele, 20-24 de caise mari, doua legaturi de ceapa verde, coaja si... »


    Pui cu verdeturi si caise
  • Pui cu verdeturi si caise


    Un preparat usor de facut si foarte gustos.Ingrediente: patru bucati jumatati de piept sau patru pulpe de pui, cu os dar fara piele, 20-24 de caise mari, doua legaturi de ceapa verde, coaja si... »


    Pui cu verdeturi si caise
  • Soufle de peste


    Delicat si special: bucati de peste intr-o textura pufoasa.Ingrediente: 400 grame file de peste alb, 30 grame unt, 200 grame branza feta (mai putin sarata este excelenta), patru oua, piper, cimbru... »


    Soufle de peste
  • Supa greceasca cu peste


    Foarte buna, foarte sanatoasa si asta in conditiile in care are doar 100 de calorii in fiecare portie. Ingredientele sunt pentru trei portii, pentru ca trebuie mancata la o singura... »


    Supa greceasca cu peste
  • Placinta cu branza


    Ingrediente si cantitati:1 pachet de foi de placinta400 g branza de vaci, dulce50 g stafide3 oua coaja rasa de la o lamaie (sau zahar vanilat)125 g smantana grasa2-3 linguri zahar pudra50 ml de... »


    Placinta cu branza
  • Friptura de miel in stil mediteranean


    Avantajul acestei retete este ca fiptura si garnitura se pregatesc in acelasi timp. In plus, prepararea este usoara, iar aroma, cu totul speciala.Ingrediente si cantitati: 2 kg pulpa de miel250 ml... »


    Friptura de miel in stil mediteranean
  • Cotlete de miel in vin rosu


    Este o reteta pe care merita sa o incerci. Pentru o reusita deplina, iti recomandam sa folosesti vin rosu sec.Ingrediente si cantitati: 6 cotlete de miel2 cepe mari1 morcov mare1 telina mica2-3... »


    Cotlete de miel in vin rosu
  • Cotlete de miel cu mere si smantana


    O reteta de inspiratie frantuzeasca, dar foarte usor de preparat si cu ingrediente la indemana. In plus, reusita este garantata!Ingrediente si cantitati: 6 cotlete de miel4-6 mere250 ml vin rosu... »


    Cotlete de miel cu mere si smantana
  • Coaste de miel cu verdeturi si inele de ceapa


    Este o mancare gustoasa si foarte aspectuoasa, pe care trebuie neaparat sa o incerci!Ingrediente si cantitati: 12 coaste de miel, cu carne3 cepe vechi, mari4 legaturi de ceapa verde2 legaturi de... »


    Coaste de miel cu verdeturi si inele de ceapa
  • Degetele de pui


    Ingrediente si cantitati:2 bucati mari de piept de pui dezosat4 linguri cu faina3 linguri cu pesmet3 catei de usturoi1 ardei rosu, mic1 legatura mica de patrunjel3 ouacimbru uscatulei pentru... »


    Degetele de pui
  • Friptura de porc cu nuca, alune si fistic


    O friptura clasica, pana la un punct, dincolo de care vei servi celor dragi un preparat fastuos, pe care l-ai putea foarte bine manca intr-un restaurant de cinci stele, in centrul Parisului.... »


    Friptura de porc cu nuca, alune si fistic
  • Placinta cu carne de pui si marar


    Este o mancare usoara si pufoasa, care poate fi la fel de bine si un antreu, si un fel principal de mancare. Ingrediente si cantitati:Pentru umplutura: 2 bucati de piept de pui (sau un piept de... »


    Placinta cu carne de pui si marar
  • Paste cu nuca si gorgonzola


    O reteta savuroasa, in care aroma miezului de nuca este pusa in evidenta de gorgonzola.Ingrediente si cantitati:2 linguri unt5 fire de ceapa verde, foarte fin tocate1 1/2 lingurite de cimbru uscat,... »


    Paste cu nuca si gorgonzola
  • Sarmalute moldovenesti


    Ti se pare complicat sa pregatesti sarmalute? Daca urmaresti cu atentie instructiunile de mai jos, vei vedea ca nu este deloc dificil. Reteta este preluata din volumul "Bucate, vinuri si... »


    Sarmalute moldovenesti
  • Carnati picanti


    "Regii mesei de Craciun", carnatii sunt prea gustosi pentru a-i omite. Noi te invatam cum sa-i prepari. Vei vedea ca este mai simplu decat credeai. Reteta este preluata din volumul... »


    Carnati picanti
  • Dieta de post: simpla, gustoasa si savuroasa!


    ZIUA I Pranz: 1. Bors de dovlecei Mod de preparare: fierbe 2-3 dovlecei taiati cubulete in putina apa cu un varf de cutit de sare. Strecoara-i si fierbe in zeama 3-4 fire ceapa verde tocata... »


    Dieta de post: simpla, gustoasa si savuroasa!
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda