DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • crap cu ghiveci de legume


    Pestele se curata de solzi si maruntaie, se taie bucati, dupa care se sareaza si se lasa deoparte. Legumele se curata si se taie feliute subtiri care se pun sa fiarba cu apa si uleiul, la cuptor.... »


  • crap umplut


    Se curata crapul si se maseaza pe toate partile cu condimente pentru peste si vegeta dupa care l-am lasat la odihnit. Am tocat mai multa ceapa ca doar e pestele mare si am calit in ulei de masline.... »


    Crap umplut
  • crap la protap


    Crapul se curata de solzi si maruntaie. Se apala iar apoi se taie in doua, de-a lungul sirii spinarii. Se sareaza si se infinge bucata de peste in protap. Protapii se aseaza oblic in pamant, spre... »


  • crap in sos de vin


    Crapul se curata de solzi si maruntaie, dupa care se spala, se sareaza si se pipereaza. Se asaza apoi intr-o tava, se adauga catei de usturoi, piperul boabe, ulei si bulionul de rosii. Se pun... »


  • crap marinat


    Crapul se curata de solzi si intestine, se spala si se taie bucati. Se sareaza si se dau apoi prin faina dupa care se pun la prajit pe ambele parti. Bucatile prajite se pun apoi intr-un borcan de... »


  • Plachie de crap


    Crapul se curata, se spala iar apoi se taie bucati. Se sareaza si se pipereaza si se lasa deoparte. Intre timp se taie ceapa marunt, rosiile se curata de seminte si pielite, patrunjelul se toaca... »


  • crap la cuptor cu usturoi


    Pestele curatat se lasa »


  • crap la cuptor


    Se curata pestele si se spala bine, dupa care se aseaza intr-o tava. Ceapa se taie pestisor, rosiile felii iar ardeii rondele. Toate se pun peste peste. Se adauga putin delicat si piper dupa gust,... »


  • crap cu cascaval


    Pestele curatat, spalat si lasat la sare o jumatate de ora, se asaza in tava pe niste betisoare. Se umple burta cu bucati de unt si cascaval ras. Deasupra se pune unt neincalzit si cascaval ras. Se... »


  • Saramura de crap aromata


    Pestele se curata, se despica pe burta, se spala. Se detaseaza burta, se taie in bucati care, dupa ce se ung cu ulei, se condimenteaza su sare, piper si cimbru. Se frig pe o plita sau pe un gratar.... »


  • crap la cuptor in sos de vin si usturoi


    Se despica crapul si se fixeaza pe betisoare. Se pune la tava nesarat, cu ulei foarte mult si multa boia de ardei dulce. Se da la cuptor si cind incepe sa sfiriie, se pune pe deasupra mult... »


  • crap umplut cu nuci


    Pestele se curata, se spala si se lasa sa stea cu sare o jumatate de ora. Apoi se umple cu urmatoarea compozitie: ceapa taiata marunt se inabusa cu uleiul incins si se amesteca cu miezul de... »


  • crap cu menta


    Pestele se curata de solzi, de aripioare si intestine, se spala, se portioneaza si se sareaza. Morcovii si ceapa se curata, se taie felii si se pun la fiert. Cind s-au inmuiat, se adauga boabele de... »


  • Plachie de crap cu verdeata


    Pestele curatat se taie bucati si se lasa sa stea cu sare o jumatate de ora. Ceapa taiata felii foarte subtiri se inabusa cu ulei, pina se topeste, si cu rosiile felii sau bulion, cu sare, piper.... »


  • Marinata de crap


    Se curata pestele, se spala, se taie bucati si se lasa sa stea »


  • crap cu arpagic


    Se opareste arpagicul curatat, se prajeste in cratita cu ulei, se adauga o lingura buna de faina, se stinge cu un pahar mare de vin, se mai adauga piper, sare, usturoi pisat, »


  • crap pe varza


    Se caleste varza, daca este dulce se adauga rosii si putina apa si cind este aproape gata, se asaza in tava, iar pe deasupra se pune crapul crestat pe spate. Se adauga ulei, putin vin si piper,... »


  • crap cu sos rosu si cascaval


    Pestele curatat si spalat se lasa »


  • crap umplut cu ciuperci


    Umplutura se prepara astfel: se inabusa ceapa taiata fin, se amesteca cu miez de franzela muiat in lapte si stors, piper, laptii (daca sint) sfarimati cu furculita, patrunjel verde, usturoi tocat,... »


  • Plachie de crap in vin


    Pestele, curatat si spalat, se taie in bucati, se sareaza si se lasa sa stea 15-20 minute. Apoi se sterge fiecare bucata cu un servet curat si uscat. Se da prin faina si se prajeste in ulei... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda