DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Rondele de peste cu sos de mustar


    Pestele eviscerat si decapitat se taie in rondele groase de un deget, sau fileuri, (cel mare), se usuca pe un servet curat, apoi se sareaza si pipereaza dupa gust si se tavalesc prin pesmetul... »


  • crap la cuptor


    Se curata un crap de 1 - 1 1/2 kg, se sareaza pe afara si inauntru si se lasa sa stea asa macar un sfert de ora. Intre timp se taie 2-3 cepe in felii subtiri. Se aseaza crapul intr-o cratita lunga... »


  • crap la cuptor pescaresc


    Crapul, CU SOLZI, SE TAIE PE SPATE! Se pune, cu SOLZII IN JOS si i se deschide burta in asa fel ca sa fie plat, intr-o tava unsa cu ulei = 1 lingura si putina apa. Se pune sare, piper, usturoi... »


  • crap cu varza


    Se ia un crap cu cap cu tot, se curata, si se cresteaza pe o parte si pe alta la distanta de 3cm (crestaturile nu se fac foarte adanc), iar in crestaturi si in interiorul crapului se introduce sare... »


  • Friptura de peste


    Pestele se curata de solzi, i se scot intestinele, se spala in mai multe ape, se taie capetele si cozile, si bucatile ramase se zvanta intr-o bucata de panza curata. Zarzavatul se curata, se spala... »


  • Saramura de crap romanesc


    Pestele, fara cap, curatat de solzi (cu tot cu oase, nu file) se portioneaza, se da prin sarea grunjoasa si se coace pe gratar. Cand e gata, se pune intr-un vas si se acopera cu un stergar sau un... »


  • Saramura de peste


    Se alege un crap mai mare, se curata si se taie capul si coada. Se despica pestele in doua, in lungime, se scot inotatoarele, sira spinarii si oasele mari. Se unge cu ulei si se frige la gratar,... »


  • crap la cuptor stropit cu vin


    Se curata si se spala pestele, se taie in bucati potrivite, se pune intr-o tava emailata, se presara cu sare, cimbru, piper, apoi se asterne ceapa taiata felii subtiri, combinata cu felii de rosii... »


  • Peste cu cartofi si ceapa


    Ceapa curatata, spalata si taiata felii subtiri se prajeste usor cu unt. In aceeasi cratita se pun bucati de peste (crap sau palamida) pregatite din timp si sarate, se acopera cu felioare de rosii,... »


  • Peste inabusit


    Se pot prepara inabusit salaul, stiuca, mihaltul, crapul, nisetrul, cega, pastruga. Pestele se curata, se spala, se taie felii si se pune in cratita pe un singur rind, se toarna apa in asa fel ca... »


  • Plachie de crap


    Se sareaza filul de crap si se pune intr-o tava.Se taie ceapa felii si se opareste. Se taie ardeiul si verdeata marunt, apoi se dilueaza pasta de tomate in 100 ml. de apa. Se inabusa ceapa, ardeiul... »


  • Peste in aluat de bere


    Pestele curatat si spalat se taie in felii de 3-4 cm. si se sareaza. Se lasa sa stea 1/2 ora. Cartofii se curata, se taie cubulete si se fierb in apa sarata. Mazarea se fierbe cu 2 linguri apa, sub... »


  • File de crap cu ragout de raci


    1.Fileurile de peste se spala, se sterg cu un servet de bucatarie. Se sareaza. 2.Cele 4 fileuri de crap se trec prin faina -se scutura surplusul de faina de pe ele-si se frig in ulei incins cca.10... »


  • Peste la coptor


    Curata crapul,sareaza-l pe dinafara si pe dinauntru si lasa-l sa stea cel putin 15 minute. Cresteaza-l usor si in crestaturi pune boabe de piper,catei de usturoi,felii de lamaie si cimbru.Aseaza-l... »


  • Peste marinat


    Se poate prepara marinata din orice fel de peste: nisetru, crap, salau, stiuca, mihalt, etc. Pestii mari (crap, salau, nisetru), trebuie taiati bucati, cei mici (mihalt,etc.) se vor lasa intregi.... »


  • crap pe varza


    -se stoarce bine varza si se taie fideluta, -intr-o tigaie se incinge uleiul si apoi se adauga varza taiata si bine stoarsa. se caleste varza ,amestecand din cand in cand, astfel incat sa se... »


  • Stiuca umpluta


    Stiuca se jupuieste de piele, se curata pe dinaunru cu dosul cutitului, se aduna toata carnea de pe sira spinarii si se indeparteaza oasele mari. Se toaca carnea, ceapa, usturoiul, cartofii,... »


    Stiuca umpluta
  • Peste cu varza


    Se curata si se spala pestele, se freaca cu putina sare si se taie in bucati. Se desface varza in foi, se taie marunt ca taiteii si se stoarce putin de zeama. Se incalzeste bine pe tava, se pune... »


  • Plachie de peste


    Se curata pestele, se taie in bucati si se freaca cu sare si piper. Se taie ceapa in felii subtiri si se prajeste usor in ulei. Se adauga rosiile curatate si taiate, piper, mult patrunjel tocat si... »


  • Saramura de peste, la cuptor


    Taiem pestele bucati, il saram si il punem la prajit. Taiem ceapa si ardeiul si le calim si pe ele impreuna pana se inmoaie Intr-un vas (eu am folosit de yena, dar cred ca iese super si intr-unul... »


    Saramura de peste, la cuptor
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda