DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Baclava


    Se porneste cuptorul. Se ung fundul si partile laterale ale unui vas de Jena dreptunghiular (sau o tava dreptunghiulara) cu untdelemn. - Se amesteca intr-un castron nucile, migdalele, scortisoara... »


  • Turta dulce


    Se bat cu telul zaharul cu mierea, smintina, untura, galbenusurile, bicarbonatul stins in putin otet si aromele. Se adauga faina atit cit sa se obtina o compozitie ca pentru chec. Se incorporeaza... »


  • turta dulce cu ciocolata


    se freaca spuma untul cu zaharul pudra.se adauga ouale puse pe rand,faina si la urma scortisoara macinata cu cuisoarele,ciocolata rasa si stafidele.se toarna compozitia intr-o tava,se presara... »


  • Dulceata de capsuni dietetica


    Usor de preparat, delicioasa, buna pentru toata familia, dar si pentru musafiri, dulceata dietetica iti rasfata papilele gustative atunci cand dieta la care le "supui" le consuma...... »


    Dulceata de capsuni dietetica
  • Macrouri cu ierburi aromate (Suedia)


    Daca este o mancare suedeza, trebuie sa fie cu … peste. Combinatia este foarte rafinata. Ingrediente: 4 macrouri (fara cap si cap), o lingurita de cuisoare (neaparat), coaja de la o lamaie,... »


    Macrouri cu ierburi aromate (Suedia)
  • Supa vietnameza cu vaca


    Se mai numeste "Pho Bo" si se poate spune ca este una din mancarurile traditionale vietnameze. In fapt, este o supa de vaca cu taietei. Nu se prepara greu, dar din caza dificultatilor de... »


    Supa vietnameza cu vaca
  • Jeleu de vin rosu cu crema de vanilie


    O reteta simpla, care necesita un timp de preparare redus. Serveste jeleul de vin rosu cu crema de vanilie. Jeleul este un desert rece, de inspiratie frantuzeasca, unde aromele vinului si... »


    Jeleu de vin rosu cu crema de vanilie
  • Turta dulce


    Turta dulce miroase a copilarie, a Craciun si a Sarbatoare! Poti face din acest aluat forme (folosind sabloane pentru prajituri), care se pot decora dupa imaginatie si pot fi apoi rontaite de... »


    Turta dulce
  • Gutui, struguri si prune murate


    Sunt muraturi dulci, care se asaza foarte bine alaturi de muraturile clasice, la masa de Craciun.Ingrediente: doua gutui mari, doi – trei ciorchini mari si sanatosi de struguri negri, 1 kg... »


    Gutui, struguri si prune murate
  • Friptura cu mirodenii si sos de bere


    Este delicioasa. Berea fragezeste carnea si ii da un gust cu totul special. Nemtii prepara aceasta reteta cu bere neagra, dar se poate si cu bere blonda. Ingredientele sunt pentru sase... »


    Friptura cu mirodenii si sos de bere
  • Biscuiti indieni


    Sunt deliciosi, spornici si destul de usor de preparat. Merg de minune cu lapte si iaurt si au o aroma exotica. Ingredientele sunt pentru o tava de prajiturele.Ingrediente: 480 grame faina, un plic... »


    Biscuiti indieni
  • Budinca de orez brun


    Este un desert excelent, care combina aroma mirodeniilor cu gustul dulce-acrisor al merelor si stafidelor. Budinca poate fi servita atat rece, cat si calda. Pofta buna!Ingrediente si cantitati:250... »


    Budinca de orez brun
  • Tocanita picanta de cod


    Preparata in stil indian, tocanita va fi delicioasa, preferata celor care adora mancarea condimentata.Ingrediente si cantitati:ulei pentru gatit4 cepe verzi (partea alba si circa 2,5 cm din partea... »


    Tocanita picanta de cod
  • Grog de cafea


    O gustare inedita, rezultata in urma combinatiei dintre cafea si smantana, care se prepara foarte usor.Ingrediente si cantitati:3 cesti cafea1/2 ceasca smantana1 ceasca zahar brun2 linguri unt... »


    Grog de cafea
  • Telina cu piure de legume


    Gustoasa si sanatoasa, telina este foarte mult folosita in retetele oricarei gospodine. Fie ca este utilizata ca ingredient in supe si ciorbe, carora le adauga un plus de textura, fie ca semintele... »


    Telina cu piure de legume
  • Musaca de vinete, dovlecei si naut


    Puteti sa diminuati sau sa amplificati taria prafului de curry astfel: daca doriti ca praful de curry sa fie mai iute, adaugati boia iute (chili), piper sau alte condimente iuti; pentru a mai... »


    Musaca de vinete, dovlecei si naut
  • Mere coapte brune


    Se scoate miezul merelor, apoi se freaca 2 linguri de unt cu zaharul pudra, scortisoara si cuisoara. Acest amestec se introduce in mere. Merele se tavalesc in untul ramas topit, apoi in zaharul... »


  • Supa de varza creata


    Se alege o varza creata, se scoate primul rind de frunze, se taie varza in patru, se inlatura cotorul si partea tare din mijloc si se pune in apa clocotita sa fiarba vreo 10 minute. Se scoate, se... »


  • Pepene galben cu miere si caise


    Caisele uscate se inmoaie in vin. Cuisoarele si scortisoara se pun la fiert in 1 -1,5 l apa si cand apa se reduce la 0,5 l, se strecoara. Lamaia se spala bine, coaja se da pe razatoare, se stoarce... »


  • Supa de linte


    Lintea se alege in ajun şi se pune sa se inmoaie in apa rece. A doua zi, se taie slanina cubulete. Se curata ceapa, se taie marunt. Se spala zarzavatul de supa, se curata prazul de coaja si totul... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda