DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Treccia ripiena salata


    Dizolvam drojdia cu o lingurita de zahar (din zaharul pentru aluat) si cu putina apa (din apa pentru aluat). Varsam drojdia peste faina, adaugam untura la temperatura camerei, zaharul, sarea si apa... »


  • Saratele


    Se omogenizeaza margarina cu cantitatea de sare mare si cu 2 oua dupa care se adauga faina si drojdia dizolvata in lapte, obtinindu-se o coca cu consistenta potrivita care se va tine la rece 15... »


  • Pizza Calzone


    Din faina, drojdie, 600 ml apa calduta, sarea si 80 ml ulei se face un aluat care se lasa apoi 30 minute sa se odihneasca. Ceapa si usturoiul se curata, se taie marunt si se calesc impreuna cu... »


  • Pizza speciala


    Intr-un castron se pune faina, drojdiuta maruntita, uleiul, sarea, oregano si se toarna apa calda, se amesteca cu o lingura de lemn si apoi se framanta putin cu mainile. Se lasa la dospit 30 min.... »


  • Cuib de viespi


    Se framanta un aluat cu toate ingrdeientele (daca e prea moale mai adaugati un pumn de faina) si lasati la dospit. Dupa ce a crescut il impartiti in 4 parti si din fiecare parte faceti o foaie... »


  • Cornulete fragede


    Se freaca untul spuma, se toarna laptele in care s-a dizolvat drojdia de bere, se amesteca putin, se adauga otetul si iar se amesteca. Se toarna faina, se framanta pana devine un aluat potrivit si... »


  • Poale-n brau


    Drojdia se dizolva in laptele incalzit,se adauga cateva linguri de faina si se lasa la crescut.Doua galbenusuri se freaca spuma cu zaharul si sarea.Maiaua(drojdia si laptele)se amesteca cu coaja de... »


  • Cozonac cu nuca


    Se dizolva drojdia in lapte, se amesteca cu faina si zaharul si se lasa sa creasca o ora. Cand aluatul este crescut, se adauga ouale unul cate unul, sarea, romul, vanilia si coaja de lamaie. Se... »


  • Covrigi cu chimen


    Din ingredientele de mai sus se framanta bine un aluat potrivit de tare care se lasa sa creasca putin. Daca aluatul este prea tare, la framantat, se adauga apa pana ce capata consistenta necesara.... »


  • moldova


    galbanusurile se freaca cu 1/2stacane zahar si se adauga smintina,drojdia,margarinul si faina.Se framinta bine si se pune in frigider aproximativ 5 ore.Albusurile se bat cu jumatate de... »


  • Gogosele foarte bune - Eny -


    Se dizolva drojdia in 200 - 300 ml lapte caldut cu 5 lingurite de zahar si putina faina (pentru maia). Apoi se framinta bine aluatul cu restul ingredientelor si apa cit cuprinde dar nu foarte multa... »


    Gogosele foarte bune  - Eny -
  • Plăcintă de post cu gutui


    Mai avem puţin până la Crăciun, iar în perioada aceasta preparatele pe care ar trebui să le consumăm sunt cele de post. Dacă la capitolul mâncare... »


    Plăcintă de post cu gutui
  • Triunghiuri din brânză


    Ingrediente:2 căni cu făină (500 gr.) 2 linguriţe cu drojdie250 ml apă1 ou3/4 linguriţă de pudră de ardei iuţi (optional)1/2 linguriţă cu... »


    Triunghiuri din brânză
  • Pizza dietetica


    Gustoasa si perfecta chiar si in timpul dietei. Secretul este sa o prepari in casa. Ingredientele sunt pentru doua pizza, una fiind in intregime a ta. Fiecare pizza contine 400 de kcal.Ingrediente:... »


    Pizza dietetica
  • Kugelhupf (cozonacul german)


    Desi am evitat mult timp sa prepar acest desert, cand l-am realizat a fost o revelatie. Ai nevoie de o forma speciala de copt cu gaura la mijloc, ca sa arate ca in poza!Ingrediente: 1 kg faina, 100... »


    Kugelhupf (cozonacul german)
  • Pasca cu smantana


    Nu poate lipsi de pe masa de Pasti. Aceasta pasca se face destul de usor si este foarte, foarte gustoasa.Ingrediente: Pentru blat: 1 kg de faina, 7 gabenusuri, 1 ou, 50 de grame de drojdie, 250... »


    Pasca cu smantana
  • Pizza de sarbatoare


    O reteta minunata. Blatul se face usor si este foarte spornic. Din ingrediente ies doua tavi mari (de aragaz) cu cea mai buna pizza de casa. Timp de preparare 30 minute, asteptare 30 de minute,... »


    Pizza de sarbatoare
  • Blinele (clatitele) rusesti


    Blinele sunt facute sa mearga cu file de peste afumat. Calde sunt minunate cu smantana si cascaval ras, dar se potrivesc si cu siropuri dulci si dulceturi. Iti recomand dulceata de zmeura si pe cea... »


    Blinele (clatitele) rusesti
  • Cozonac de curcan cu dovlecei (reteta din Provance)


    O reteta simpla, gustoasa si ieftina. Incearca si celelalte retete de cozonaci cu carne.Ingrediente: Pentru umplutura: 500 de grame de piept de curcan fara piele, trei dovlecei, o lingurita cu... »


    Cozonac de curcan cu dovlecei (reteta din Provance)
  • Prajitura cu miere si nuci


    O prajitura dupa o reteta veche, dar buna si rafinata.Ingrediente: o lingurita de bicarbonat, 6 linguri pline cu miere de albine, 500 de grame de faina, 5 linguri de ulei, o nuca de drojdie, un... »


    Prajitura cu miere si nuci
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda