DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Clatite cu dulceata


    Intr-un castron mare se pun galbenusurile, uleiul, romul, sarea, 50 ml lapte, coaja delamiie (optional) si se bat cu lingura ca sa se amestece; se adauga apoi faina, se amesteca bine si se... »


  • Chiftelute din carne de mistret


    Se pun la tocat carnea, painea inmuiata si ceapa calita. Peste amesteca se adauga oul, piperul, verdeata tocata, sarea si usturoi pisat. Se framanta bine si se formeaza mici chiftelute care se... »


  • Snitel de caprioara


    Se curata si se taie in fileuri pulpa de caprioara. Se bate carnea, se sareaza si se pipereaza, dupa care se dau bucatile prin faina, ou batut si pesmet. Se prajesc snitelele in untura incinsa, pe... »


  • Treccia ripiena salata


    Dizolvam drojdia cu o lingurita de zahar (din zaharul pentru aluat) si cu putina apa (din apa pentru aluat). Varsam drojdia peste faina, adaugam untura la temperatura camerei, zaharul, sarea si apa... »


  • Supa crema de legume


    Legumele, spalate, curatate si taiate bucati se fierb foarte bine. Dupa ce au fiert, se strecoara apa iar zarzavatul se paseaza de cateva ori printr-o sita deasa. Piureul obtinut din zarzavat se... »


  • Aperitiv cu oua smantana si cascaval


    Se fierbe apa, margarina , sarea, se ia de pe foc si se adauga faina si ouale pe rind, amestecand continuu, se intinde pe o foaie de copt in tava si se da la copt. Dupa copt se aseaza pe un servet... »


  • Aperitiv cu Sunculita si Cascaval


    Se da cascavalul pe razatoare, se taie sunca cubulete. Se freaca galbenusurile cu furculita, se adauga faina, smantana, cascavalul, sunca si albusurile batute spuma.  Se... »


  • Bilute de carne picante


    Preparare bilute: Miezul de paine se amesteca cu 100 ml iaurt, carnea tocata, oul intreg, ceapa tocata marunt si crenguta de rozmarin (2 prafuri de rozmarin uscat si tocat). Se sareaza , pipereaza... »


  • Ciorba de burta


    Burta si picioarele de vaca se curata de pielite si tendoane, se spala bine, se oparesc, apoi se spala din nou cu apa rece si se asaza intr-o oala. Picioarele se sparg punindu-le la fundul vasului,... »


  • Antricot de vita cu ciuperci


    Antricotul se taie in felii lungi, care se bat bine cu un batator de carne si se sareaza. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Se adauga ciupercile taiate felii si se calesc impreuna, sub... »


  • Ardei umpluti cu carne


    Carnea se trece de doua ori prin masina de tocat, impreuna cu 100 g ceapa tocata si calita in ulei. Orezul se fierbe separat si se amesteca cu carnea. Se adauga un ou, sare, piper si verdeata... »


  • Creier pane


    Creierul se spala si se curata de pielite. Se fierbe in apa cu sare si otet. Se scoate din apa si se lasa la racit. Se codimenteaza cu sare, piper macinat. Se da prin faina, ou si cine doreste... »


  • Budinca de ciocolata


    Se pun intr-o cratita ciocolata, untul si zaharul si se dau la foc moale, amestecind mereu, cu o lingura de lemn. Se ia compozitia de pe foc dupa ce s-au topit ingredientele si se lasa sa se... »


  • Fursecuri


    Se freaca untul cu zaharul si ouale ,oprindu-se un albus.Se adauga mirodenii,sare ,praful de copt si treptat faina .Se da la rece. Se scoate de la rece, se fac bile,se dau prin albusul ramas si... »


  • Galuste cu prune


    Apa, margarina si sarea se fierb, iar cand clocoteste se ia de pe foc si se adauga grisul amestecat cu faina. Cand s-a omogenizat ca o mamaliga, se pun ouale batute, se amesteca, se fac galustele... »


  • Sufle de ciocolata cu rom


    Se amesteca malaiul cu putin lapte intr-o craticioara. Restul de lapte se pune pe foc cu esenta de vanilie, si cand da in clocot, se incorporeaza malaiul cu lapte. Se freaca bine galbenusurile cu... »


  • Pere la cupa


    Crema - Puneti laptele pe foc. Frecati - intr-un castron - oul intreg, galbenusurile si zaharul, pana ce incep sa se albeasca, dupa care adaugati faina si apoi laptele cald, amestecand intruna.... »


  • Cascaval la capac


    Cascavalul se taie in felii de 1,5 cm grosime. Feliile se inmoaie in lapte, se trec bine prin faina, apoi inca odata bine prin lapte si faina (prin lapte se trec ca sa se lipeasca mai bine... »


  • Tarta Queen Mary


    1. Se porneste cuptorul la treapta maxima. Se unge o forma rotunda de tarta (22 cm) cu unt topit. Se intinde aluatul astfel, incat sa acopere fundul si peretii formei (marginile care ies inafara se... »


  • Cocteil de legume cu ciuperci la cuptor cu sos alb


    Cele trei componente ale retetei se prepara in urmatoarea ordine: 1. Sosul alb: faina se amesteca cu apa astfel incit sa aiba consistenta unei smintini ceva mai subtire. Se fierbe amestecul pina... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda