DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Chiftele cu cartofi


    Se fierb cartofii curatati, se scurg de apa si se lasa aproximativ 10 minute sa se zvinte. Apoi fara sa fie lasati sa se raceasca, se strivesc cu o lopatica de lemn. Se adauga in piure o lingura de... »


  • Tarta cu varza creata


    1.Se amesteca toate ingredientele pentru tarta cu 3 linguri de apa rece , apoi se pune aluatul in folie de aluminiu si se tine 1 ora la frigider. 2.Se intinde aluatul pe planseta infainata si se... »


  • Cartofi delicia


    Se fierb cartofii in coaja,se curata,se taie felii dupa ce s-au racit,deoarece altfel se sfarama.Se face sosul alb(v.reteta "Sos alb"),apoi se amesteca cu doua galbenusuri si cu albusurile batute... »


  • Crochete de cartofi


    Se fierb cartofii in coaja,se curata,se dau prin masina de tocat,se amesteca cu doua galbenusuri,cu un ou intreg si cu patru linguri pline cu faina.Se framanta bine cu sare si piper.Aluatul obtinut... »


  • Budinca de dovlecei cu branza de vaci


    1. Alegi dovlecei tineri, ii cureti, ii fierbi, ii scurgi si ii strivesti cu furculita. 2. Apoi ii amesteci cu branza de vaci, faina, galbenusul si untul, pana se omogenizeaza. 3. Adaugi albusul... »


  • Hamburger cu carne de vita


    1. Se curata carnea de pielite si tendoane, se spala, se scurge de apa iar apoi se taie in bucatele. 2. Se toaca prin masina de tocat cu sita marunta, carnea impreuna cu ceapa si usturoiul. 3. Se... »


  • Musaca de cartofi cu piept de pui


    Pentru preparare am procedat in felul urmator. Am tocat la robot ceapa, morcovii si pieptul de pui (pentru cine nu are robot, se pot da carnea si morcovii prin masina de tocat,dar ceapa e... »


    Musaca de cartofi cu piept de pui
  • Sufleu de cartofi cu carne


    Se freaca untul. Se amesteca cu cele doua galbenusuri, sarea, pireul de cartofi si albusurile batute spuma. Se unge o forma cu unt, se presara cu pesmet, se asaza jumatate din compozitie si se... »


  • Strudel umplut cu cartofi (garnitura penru fripturi)


    Se prepara repede (ca sa nu se topeasca untul) o coca din unt, smintina si faina. Se formeaza ca o caramida si se pune la gheata pentru citeva ore. In acest timp se dau cartofii fierti prin masina... »


  • Galuste cu varza


    Cartofii spalati se dau pe razatoare, si adaugand galbenusurile de oua, sare si putina apa, se face un aluat de galuste dens. In apa clocotita, cu sare, se rup galustele. Dupa fierbere se strecoara... »


  • Varza la cuptor


    Se spala varza, se toaca fideluta, se pune intr-o cratita cu ulei sa se inmoaie, iar cand este gata, se sareaza si se condimenteaza cu menta pisata sau cu piper macinat. Varza se poate colora cu o... »


  • Sufleu de varza


    Se curata, se spala si se fierbe varza, dupa care se taie fideluta si se amesteca impreuna cu untul (75 gr) frecat cu faina, smintina (75 gr), cascavalul ras, sarea, galbenusurile si la urma... »


  • Budinca de varza dulce cu sos alb sau cu smintina


    Se taie varza fisii subtiri, se freaca cu o lingurita de sare, se stoarce si se caleste intr-o cratita cu uleiul incins, pina se fragezeste. Se ia de pe foc si se amesteca cu galbenusurile,... »


  • Chiftele de varza


    Se curata varza se toaca marunt si se pune in cratita. Se toarna lapte fierbinte se pune pe foc, se acopera cu un capac si se fierbe inabusit cam 30-40 minute. Dupa aceea se toarna, treptat, in... »


  • Papricas de miel


    Punem uleiul la incins si frigem repede carnea taiata bucati. Punem ceapa si amestecam pana devine aurie. Adaugam faina, amestecam repede si acoperim totul cu apa. Lasam sa dea intr-un clocot si... »


  • Coroana umpluta cu miel


    Pregatirea aluatului Amestecam toate ingredientele si framntam un aluat potrivit de moale. Il lasam deoparte 1/2 ore. Pentru umplutura dam carnea prin masina de tocat si o amestecam cu ceapa si... »


  • Ceapa umpluta (reteta italieneasca)


    Cepele se curata si se oparesc in apa cu sare. Apoi se scurg pe o farfurie si se scobesc, pastrandu-se doar doua randuri de foi. Miezul scos se caleste in ulei, fara a se rumeni. Se trece apoi... »


  • Cap de vitel cu maioneza


    Se curata foarte bine capul de vitel si se pune sa stea cateva ore in apa rece, schimbind apa daca este nevoie, pana nu mai ramane nici o urma de sange. Capul trebuie sa fie bine cuprins de apa,... »


  • Budinca de carne cu varza


    Se trec prin masina de tocat carnea, varza, ceapa si piinea inmuiata in apa si stoarsa bine. Se amesteca apoi cu galbenusurile, verdeata tocata fin, se potriveste de sare si piper, iar la urma se... »


  • Pateu de carne si ou


    Se spala ouale si se fierb in apa cu sare cca 10 minute pana devin tari, apoi se pun in apa rece si de decojesc, se tai cele 2 capete (pana la galbenus). Carnea de curcan si sunca se taie bucatele... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda