Retete

  • Morun la gratar


    Feliile de morun se ung cu ulei si se lasa pe farfurie 30 minute, apoi se pune la fript pe gratarul fierbinte. Se frig pe ambele parti dupa care se prepara sosul cu care se servesc.Un galbenus... »


  • Sufleu de peste oceanic


    Pestele se curata, se spala si se da prin masina de tocat carne. Sosul alb se prepara astfel: se pune intr-un vas untul, lapte si faina si se lasa la fiert. Se amesteca apoi cu pasta de peste rece,... »


  • Caras prajit cu mamaliguta si mujdei de usturoi


    Pestele il poti pregati cu o zi inainte. Il curat de solzi, intestine si urechi apoi il spal sub jet de apa rece dar nu foarte mult. Il sterg cu un prosop curat de bucatarie dupa care il... »


    Caras prajit cu mamaliguta si mujdei de usturoi
  • Peste in aluat crocant


    Pestele se taie in doua si se curata de oase (macrou), dupa care se da cu piper, sare, boia de ardei. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma, dupa care se incorporeaza si... »


  • Sufleu de peste cu lapte


    Se spala pestele, se curata de pielita si de oase si se taie in bucati mici. Din unt, faina si lapte se prepara, prin fierbere, un sos alb. Se amesteca sosul, galbenusul, sarea, zeama de lamiie,... »


  • Salau polonez


    Se curata, se spala si se fierbe pestele cu morcovul, ceapa, patrunjelul si ienibaharul. Cind este fiert se lasa sa se raceasca putin in zeama, apoi se scoate si se curata de oase cu atentie pentru... »


  • Peste cu sos de smintina


    Se rumenesc bucatile de peste in unt, cu ceapa taiata felii. Se toarna smintina deasupra, amestecata cu pasta de ardei. Se acopera si se fierbe incet 15 minute. Se gusta de sare. Se scoate pestele... »


  • Somon pe mozzarella si spanac in aluat foetaj


    Se spala bine spanacul, se fierbe dupa care se stoarce bine. Tocam ceapa, o punem la calit usor in ceva ulei de masline. Cand ceapa devine sticloasa, adugam spanacul si amestecam. Oprim focul,... »


    Somon pe mozzarella si spanac in aluat foetaj
  • Peste in aluat de bere


    Pestele curatat si spalat se taie in felii de 3-4 cm. si se sareaza. Se lasa sa stea 1/2 ora. Cartofii se curata, se taie cubulete si se fierb in apa sarata. Mazarea se fierbe cu 2 linguri apa, sub... »


  • Somn in aluat


    1. Se amesteca sucul de lamaie, mararul, patrunjelul, piperul si un praf de sare. Se aseaza cate unfileu de peste intr-o tava putin adanca, se toarna amestecul pregatit si se freca putin pentru... »


  • Peste cu ciuperci


    Fileul de peste se taie in felii potrivite, se sareaza, se pipereaza dupa gust. Ceapa se curata, se taie fideluta si se caleste in ulei pana capata o culoare aurie. Ciupercile se spala sub jet de... »


  • Ackee & Saltfish


    Ackee (este un fruct care se gaseste in caraibe) & Saltfish (fileuri de cod, sarate) este un mic dejun traditional care se serveste in Jamaica. Dar se poate servi fie la pranz ori ca aperitiv seara... »


    Ackee & Saltfish
  • Somon in crusta aromata, la cuptor


    Daca aveti pestele intreg il decapitati, curatati de solzi si inotatoare. Pestele curatat se taie in rondele de 2 cm grosime, se sareaza, pipereaza, condimenteaza cu putin rozmarin, se aseaza... »


    Somon in crusta aromata, la cuptor
  • File de salau


    Taiati si scoateti oasele de la peste. Se da cu sare şi piper şi se prăjeste înăbuşit în ulei, circa 10 minute. Se toaca mărunt usturoiul si se paseaza. Amestecaţi usturoiul pisat cu... »


  • Taitei cu sunca a la Praga


    Ceapa taiata marunt se prajeste in jumatate din cantitatea de unt cu sunca taiata cubulete pana devine auriu maronie. Tăiteii se fierb in apa clocotita putin sarata, se strecoara, se clatesc cu... »


  • Paste cu legume


    Se amesteca galbenusurile cu unt, smantana, se condimenteaza si se adauga pastele fierte. Se adauga legumele, sunca, cantitatile se pun dupa gust, iar in final se adauga spuma obtinuta din... »


  • Pizza cu ciuperci


    Amesteca 50 g de faina, 40 ml de apa calduta, 5 g de drojdie si putin acid ascorbic, dupa care acopera maiaua si tine-o la caldura. Cand a crescut, freaca spuma un galbenus cu 50 ml de apa calduta... »


  • Taitei din branza


    Branza, trecuta prin sita, se amesteca cu faina, doua oua, 100 ml de smantana si 50 g de zahar praf. Adaugam si un pic de sare care accentueaza gustul dulce. Framantam ingrendientele bine, pana... »


  • Lasagna cu urda


    Se curata ceapa, se toaca marunt, se caleste in uleiul incins pana devine sticloasa si se adauga carnea tocata, apoi se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si busuioc. Se stropeste cu apa calduta... »


  • Macaroane dulci in trei variante


    Pune laptele la fiert si cand clocoteste adauga macaroanele. Lasa sa fiarba 10-12 minute, scurge-le si apoi adauga branza faramitata si ouale. Amesteca energic, la cald. Varianta 1 Pune din... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda