DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Drob de ciuperci


    Tocati marunt ceapa si caliti-o in unt impreuna cu ciupercile spalate, taiate in felii fine. Cand apa lasata de ciuperci scade, luati vasul de pe foc, lasati-le sa se raceasca, dupa care... »


  • Budinca de ciuperci


    Tocati marunt ceapa si caliti-o doua minute in toata grasimea. Cand ceapa este putin rumenita, puneti ciupercile, spalate, taiate in felii subtiri sare si piper. Lasati vasul la foc domol pana... »


  • Budinca de ciuperci


    Spalati foarte bine ciupercile, zvantati-le si treceti-le prin masina de tocat carne. Separat, intr-un castron mare, puneti untul, faina, amestecati-le la foc domol, sa se coloreze abia si... »


  • Budinca de ciuperci


    Ciupercile frumoase si proaspete spalati-le sub jet de apa rece. Intr-un vas de teflon, pe foc domol, puneti untul si cand este fierbinte, adaugati ciupercile sa se caleasca si sa fiarba pana cand... »


  • Budinca de carne cu sos de ciuperci


    Alegeti pieptul si pulpele pasarii, dezosati-le si treceti carnea prin masina de tocat, impreuna cu painea muiata in lapte si bine stoarsa. Adaugati galbenusurile, puneti in tocatura sare, piper,... »


  • Ciuperci cu sufleu


    Spalati foarte bine ciupercile, zvantati-le, apoi cu degetele tasati lamelele de pe partea interioara a palariilor, intr-un vas de teflon, puneti jumatate din cantitatea de unt si, cand este... »


  • Ciuperci cu sufleu


    Spalati foarte bine ciupercile, zvantati-le, apoi cu degetele tasati lamelele de pe partea interioara a palariilor, intr-un vas de teflon, puneti jumatate din cantitatea de unt si, cand este... »


  • Ciuperci umplute cu sunca


    Curatam si spalam ciupercile pe care le asezam intr-un vas uns cu unt. Condimentam interiorul lor cu putina sare si piper. Din 100 g margarina, faina si lapte pregatim un sos bechamel pe care il... »


  • Budinca din ciuperci


    Ciupercile se curata si se spala in mai multe ape, apoi se toaca marunt. Se incinge untul si se caleste putin faina, stingandu-se cu lapte clocotit, turnat putin cate putin, amestecand in... »


  • Zbarciogi umpluti cu carne de miel


    Alegi zbirciogii intregi, ii speli si le scoti palariile, ii lasi sa se scurga, apoi pui sare pe ei. Carnea de miel tocata o amesteci cu o ceapa, un galbenus de ou, verdeata tocata, sare si piper... »


  • Budinca de spanac cu ciuperci


    Speli si fierbi spanacul in apa cu sare. Ciupercile le cureti si le calesti in 50 gr unt.Dupa ce fierbi spanacul, il pasezi si-l amesteci cu ciupercile calite.freci galbenusurile cu untul ramas,pui... »


  • Budinca de ciuperci


    Se moaie feliile de piine in lapte. Se spala citeva ciuperci si se pun la fiert. Cind sint gata se trec prin masina de tocat carne, apoi se storc chiflele muiate in lapte si se trec de doua ori... »


  • Selsig Morgannwg


    Se rade cascavalul, se faramiteaza miezul de paine, se taie ceapa foarte marunt, se separa albusul oului de galbenus. Se amesteca intr-un bol cascavalul cu painea, se adauga ceapa, putin mustar,... »


  • Orez moldovenesc


    Se spala bine orezul si se fierbe in apa 3 minute, ca sa se umfle. Se scurge si se repeta operatiunea sub jetul de apa. Se pune din nou la fiert cu laptele, vanilia si se lasa sa fiarba pe foc mic.... »


  • Orez transat


    Se fierbe orezul in lapte cu sare pana scade de tot. Se lasa la rece pana a doua zi. Atunci se adauga galbenusurile de oua, branza rasa si jumatate din albus batut spuma si se amesteca bine. Cand... »


  • Orez gratinat


    Se pune orezul la fiert in apa cu putina sare. Se pun 50 gr unt intr-o tigaie si cand s-a topit se adauga faina si se amesteca bine. Se toarna apoi, cate putin, laptele, pana se obtine o ciulama... »


  • Sufleu de orez


    Se fierbe orezul in laptele clocotit cu sare si zahar, pina cind scade complet. Se raceste, se amesteca cu untul, galbenusurile, coaja rasa de lamiie si albusurile spuma. Se toarna compozitia... »


  • Midii in sos alb


    Se fierb midiile impreuna cu ceapa tocata marunt intr-un litru de vin. Separat se prepara un sos alb din 25 gr unt si o lingura cu faina subtiat cu zeama din care au fiert midiile si cu lapte. Se... »


  • Scoici umplute


    Scoicile se pun in cuptorul incinsc, ca sa se deschida. Se scot din cochilii si se spala foarte bine in mai multe ape ca sa nu mai ramana nisip. Se taie si se arunca partea neagra si se fierb cu... »


  • Graten de cod


    Se fierb (separat) macaroanele conform instructiunilor de pe pachet, iar cotletele de cod, de asemeni, timp de 10' in apa usor sarata. apoi pestele se curata de pielita, se dezoseaza si se taie in... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda