Retete

  • Salata de andive cu carne de pasare


    Tocam carnea de pui care a fost fiarta si racita, apoi se pune intr-un castron adinc. Pregatim andivele, le taiem felii groase de 1 cm si se pun peste carne. La fel se procedeaza si cu gogosarul.... »


  • Salata de andive cu maioneza si mere


    Prima data pregatim maioneza din galbenusul crud, peste care se pune o lingurita de mustar, putina sare si.zeama de la jumatate de lamiie. Uleiul se adauga incet, timp in care se amesteca repede... »


  • Salata de telina cu carne de pasare


    Se fierbe bine pieptul de pui, dupa care se curata de pielita se taie marunt si se pune intr-un castron. Se face o maioneza groasa din: doua galbenusuri crude, o cana de ulei, zeama de lamaie,... »


  • Salata de ridichi


    Se curata ridighile, se spala si se sau pe razatoarea cu ochiuri mari. Se presara putina sare, si se lasa deoparte sa lase zeama. Se face o maioneza dintr-un ou. Se fierbe oul si se foloseste... »


  • Salata de telina cu maioneza


    Se face maioneza din ou, mustar, ulei si zeama de lamiie. Se subtiaza cu smintina si se rastoarna peste telina data pe razatoare. Se amesteca bine si se serveste imediat. Salata se poate acri cu un... »


  • Salata de praz cu maioneza


    Alegem fire subtiri de praz, se curata de foile de deasupra, se taiebucati mari de 4—5 cm, se clocotesc in apa cu sare. Se scot dupa zece minute, se lasa sa se scurga si se pun in... »


  • Salata de fasole verde cu maioneza


    Curatam fasole de capete, se spala si se pune la fiert in apa care clocoteste. Fierbem intr-un vas acoperit o ora, dupa care se scoate si se scurge, intr-un vas adinc se pun doua galbenusuri crude,... »


  • Salata de conopida cu maioneza


    Spalam conopida, o desfacem in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare. Se scoate cind a fiert, se pune in salatiera si se acopera cu maioneza facuta din galbenusul crud, mustarul, zeama de la... »


  • Salata de cartofi cu sunca


    Punem cartofii si morcovul in apa ca sa ii spalam. Apoi se pun la fiert in apa calda cu sare. Cind sint gata, se scot, se curata si se taie felii subtiri cit sint calzi. Se stropesc cu ulei. Din... »


  • Salata de cartofi cu sos verde


    Spalam cartofii si se pun la fiert in apa cu sare. Scoatemcind coaja crapa usor. Ii curatam calzi, se taie cuburi mici, se stropesc cu ulei si se pun in salatiera. Se pregateste maioneza din... »


  • Salata de cartofi cu telina


    Spalam zarzavatul si se pune la fiert in apa cu sare. Cind este gata, se scoate si se taie cubulete, se fierb cartofii, se curata de coaja, se taie felii subtiri si se asaza in salatiera. Luam... »


  • Salata de boeuf


    Se curata zarzavatul, se pune la fiert cu putina sare si apa calda cit sa o acopere. Cind cartofii sint gata, se scot cu lingura de supa ca sa nu se sfarime. Morcovii se mai fierb zece minute, dupa... »


  • Salata de andive cu carne de pasare


    Tocam carnea de pui care a fost fiarta si racita, apoi se pune intr-un castron adinc. Pregatim andivele se taie felii groase de 1 cm si se pun peste carne. La fel se procedeaza si cu gogosarul.... »


  • Salata de andive cu maioneza si mere


    Pregatim prima data maioneza din galbenusul crud, peste care se pune o lingurita de mustar, putina sare si zeama de la jumatate de lamiie. Uleiul se adauga incet, timp in care se amesteca repede cu... »


  • Salata de pasta de ton


    Punem ouale 10 minute in apa care fierbe pt a nu se intari. Le taiem marunt. Ceapa o taiem marunt Scurgem tonul, apoi maruntiti-l cu o furculita. Punem mustarul, galnbenusul de ou si uleiul de... »


  • Salata de oua cu telemea


    - se dau pe razatoarea mare (separat) ouale si telemeaua - intr-un castron inalt, de preferinta transparent, se aseaza dupa cum urmeaza un strat de telemea, unul de oua, maioneza, boia presarata pe... »


  • Salata Caesar


    Cea mai celebra salata, Salata Caesar a fost inventata de Cesare Cardini, proprietar de restaurant si director de hotel, de origine italiana, care a traiat in anii '20 la Tijuana in Mexic, la doi... »


  • Salata de legume si pui fierte pe abur


    Am pus apa in vasul de inox (de la parter), iar deasupra am pus cartofii taiati bucati in vasul 1. In vasul 2,am pus buchete de broccoli, iar morcovii feliati, tinind cont ca broccoli fierbe... »


  • Salata de cruditati


    prima data curatam nuca si o prajim pt 10-15 min. Dupa ce s-a racit o zdrobim. Punem la fiert 150 ml apa si o lasam sa de ain clocot apoi adaugam faina si jumatate sin ulei. Amestecam bine Punem... »


  • Salata de ton in portocala


    Va recomandam o salata cu ton, frumos servita intr-o cupa formata din portocala. Creativitatea poate da gust oricarei retete. Salata cu ton Fierbem oul tare, il curatam si scoatem... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda