DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Salata de vinete servita in rosii


    Se coc vinetele. Se curata si se scoate miezul. Se pune la scurs intr-o strecuratoare (de plastic nu de metal). Dupa ce s-au scurs bine,se toaca cu un tocator de lemn,sau se pot mixa la robot. In... »


  • Buseuri de iepure


    Carnea, data prin masina de tocat, se amesteca impreuna cu aspicul, sarea si piperul. Se pune apoi la foc mic si se lasa sa scada bine, amestecand continuu. Se ia de pe foc si se amesteca impreuna... »


  • Branzoici cu branza de oaie


    Se prepara o coca din faina, drojdie, lapte si unt si se lasa la crescut. Se intinde apoi o foaie groasa de 1 cm si se taie in patrate cu latura de 5- 6 cm. In mijlocul fiecarui patrat se pune cate... »


  • Budinca de cascaval


    Se prepara un sos bechamel mai gors, din unt faina si lapte. Se adauga in el, dupa ce s-a racit, galbenusurile, piper sare si 200 gr cascaval ras. Se amesteca bine si la urma se incorporeaza... »


  • Oua umplute cu pasta de ciuperci


    Ouale se fierb tare, apoi se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile si se pregatesc albusurile pentru umplere. Se prepara apoi pasta de ciuperci. Se fierb ciupercile in apa cu sare si... »


  • Oua umplute cu branza telemea


    Ouale se fierb tari, se taie apoi in jumatati pe lungime si se scot galbenusurile. Acestea din urma se trec impreuna cu branza telemea prin sita si se amesteca apoi cu untul moale si smantana. Se... »


  • Ciupercute de oua umplute


    Ouale se fierb tari si se curata de coaja. Se taie putin din partea bombata a oului si se scobeste pana cand se poate scoate tot galbenusul. Se pun galbenusurile sfaramate intr-un vas si se... »


  • Sufleu de cartofi noi cu branza


    Cureti cartofii, ii pui la fiert si cand sunt gata ii pasezi si-i amesteci cu branza de vaca faramitata, faina, untul si smantana. Adaugi si galbenusurile,verdeata tocata,sare si piper dupa gust si... »


  • Aluat de tarta cu slanina


    Faina se amesteca cu 150 gr unt, sare si 2 galbenusuri.Se framanta bine, dupa care se lasa sa se odihneasca o ora. Slanina se taie in bucatele mici si se rumenesc in restul de unt. Separat, se... »


  • Crochete de orez cu fructe


    Orezul se pune la fiert aproximativ 5 minute. Se scurge apoi si se spala si se pune din nou la fiert cu lapte si cu zaharul vanilat. Dupa ce a fiert bine, se adauga zaharul, galbenusurile si untul.... »


  • Rulada cu ciuperci


    Galbenusurile se freaca bine cu faina, vegeta si piperul.Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in tigaie impreuna cu ciupercile taiate foarte marunt, sunca (salamul) taiate cubulete mici. Dupa... »


  • Umplutura de oua


    Se fierb tari, 4 din cele 6 oua. Dupa ce s-au racit se toaca marunt. Se toaca marunt si castraveciorul, la fel si patrunjelul verde si se amesteca toate impreuna cu ouale tocate. Se potriveste... »


  • Fasole galbena cu maioneza


    Spalam fasolea si ii rupem coditele. Punem un vas cu apa si sare la fiert iar cand aceasta da in clocot adaugam fasolea si fierbem 10 minute. Scurgem bine fasolea de apa, o lasam sa se raceasca si... »


  • Oua umplute cu pate Bucegi


    Se taie ouale in doua si se scot galbenusurile. Intr-un blender se mixeaza galbenusurile cu pateul de porc, smantana, mustarul si condimentele pana se formeaza o pasta. Se adauga verdeata tocata.... »


  • Raci umpluti cu legume


    Racii trebuie sa se prepare cat sunt vii. Se scoate motul din codita, care iese foarte usor. Se spala foarte bine racii si se fierb in apa, care clocoteste, cu legumele indicate in retetar. Cand... »


  • Barcute de dovlecei la cuptor


    Taiem cateva rosii felii, le asezam in tava cu putin marar tocat si cateva cubulete de unt din loc in loc. Taiem dovleceii spalati in doua pe lung cu tot cu codita si coaja pentru ca se papa direct... »


  • Oua umplute, fara maioneza


    Se fierb ouale (considerati si acest timp daca nu aveti deja ouale fierte) eu folosisem la aceasta reteta oua de Pasti, dar reteta poate fi facuta in orice anotimp si cu orice ingrediente... »


  • Galuste din gris


    Albusurile se bat spuma tare, apoi se adauga grisul turnand in ploaie. Compozitia trebuie sa aiba consistenta unei mamaligute moi. Se adauga apoi galbenusurile si se amesteca energic. Se pune cu o... »


  • Crochete de branza


    Din lapte, faina si unt se prepara un sos alb gros, care se amesteca cu cascavalul ras si cu galbenusurile batute. Se modeleaza crochete in forma de bastonase, care se dau prin pesmet si se prajesc... »


  • Pasca


    Se toarna putin lapte intr-o canita metalica si cand incepe sa fiarba se adauga 2 linguri de faina, se amesteca bine sa nu ramana cocoloase si se lasa la racit. Laptele ramas se incalzeste putin,... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda